Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Magyarazat ehhez a nem mindennapi bloghoz + par sor magamrol...

2014. november 30. 17:23 - Vanhover

Szoval csapjunk bele.. Mivel nagyon nehez az ilyen temaban ugy informaciot megosztani, hogy azt ne 99.9 %-ban szkepticizmus kovesse, igy nem is torekszem ennek az ellenkezojere. Tehat mindenfele magyarazkodas helyett azoknak szeretnek informaciokat adni, akik kello nyitottsaggal es a belso igazsagerzetukre hallgatva kepesek egy uj valosagkep befogadasara. Az oldalon posztolt informaciok nagy resze nem foldi erdetu, tehat az igazsagtartalmat aszerint kell kezelni, hogy nincs abszolut igazsag, csak csupan vegtelen szamu nezopont, amit itt le fogok nektek irni, nem mas, mint több baratsagos idegen faj altal adott infomacio az o sajat szempontjukbol nezve.  

Magamrol par mondatban mainstream modon... Jelenleg a 30- as eveimet taposom es kulfoldon elek egy ideje, ezert is az ekezethiany az irasaimba es a sok nyelvtani hiba . Mivel a helyesiras es a szep fogalmazas nem erossegem, igy kerlek, probalj meg az informaciora koncentralni. Nem vagyok egy cikkiro alkat se, viszont rossz erzessel toltene el, ha ezt a sok  informaciot nem probalnam meg megosztani masokkal.  A blogot azert inditottam el, mert szeretnem azt a sok informaciot kiirni magambol, amit az elmult 15 evben a kutatasaim, elmenyeim soran szereztem. Szoval akar onzo modon azt is mondhatnam, hogy ezt az oldalt a sajat elmenyeim  archivumakent hoztam letre, de kozben azert bizom benne, hogy neked is sikerul valamennyire hozzajarulnom a valosagod kiterjesztesehez. Tokeletesen tisztaban vagyok azzal a tennyel, hogy mennyire nehez lehet valakinek kicsit is komolyan venni azokat a dolgokat, amiket itt lefogok irni. Igy, aki  ketkedve fogadja annak csak annyit modanek talan hogy, boldog, rengeteg hobbival es munkaval rendelkezo emberkent elhiheti, hogy van boven ezer mas jobb dolgom, mint "hulyesgeket" irogatni az interneten egy olyan blogra, amit szinte csak par ember nez...  

En evekig ugy eltem, mint barmilyen masik normalis ember egeszen addig, amig az alapveto spiritualis fejlettsegem es az aktualis frekfrenciam alapjan egy minket megmenteni probalo  idegen szovetseg ( Grik-fitnier )  be nem valasztott egy altaluk letrehozott ember-idegen hibridizacios es oktatasi  programba. Ennek tenyet, jeleit csak sok-sok evvel  kesobb  fedeztem fel. Amig nem volt idegen DNS-em, addig azt, hogy a foldet mas fajok is latogatjak teljes hulyesegnek tartottam ( mint kiderult kesobb ez is resze egy nagyon hatekony  tomeges manipulacionak ). A hibridizacio oka eleg sokretu es egy posztban ezt ki is fogom fejteni. Jelen pillantaban az emberi DNS-em melle 9% ban Pleiadian + 6% Arcturian DNS-et adtak, ami mostanra teljesen aktiv. Ennek okan rendkivuli kreativitasra, intelligenciara tettem szert, valamint nagyon komplex interdimenzionalis koncepciok megertese valt lehetsegesse szamomra, tovabba a telepatikus kepessegem is rendkivuli fejlodesnek indult, ami valahol belepo az emberisegnek a Homo Sapiens-bol a Galactic Sapiensbe valo transzformaciojaba. Sajnos az idegen dns nem volt semmilyen pozitiv hatassal a helyesirasomra es a stilisztikamra.  Az  idegen DNS infuzio eredmenyekent es az idegenekkel valo asztralis es holografikus talalkozasok soran rengeteg valos informacio jutott el hozzam, ami a bolygonkat illeti. A legtobbb itt megosztott informaciot a csoportunk idegenekkel folytatott kommunikaciojabol tudom. Az ezen federacio tagjai altal hibridizalt emberek a fold mindenpontjarol lettek kivalasztva es tobbek kozott en is ismerek  masokat, akik ugyan azon  pozitiv federacio programjaban vesznek reszt. Ennelfogva kepesek vagyunk elmenyeket, informaciokat megosztani egymassal. A hibridizacio tenyerol es, hogy mikent hatott ez ram, az eletemre egy bovebb posztban kifogom fejteni. Egyenlore nem tudom mennyire nyiltan irhatok az informacioimrol, de megprobalom teljes valojaban leirni, amit tudok. Sok olyan informaciot megtudunk, ami a foldi hatterkormanyok erdekeivel ellentetes lenne vagy nem akarnak, ha mindenki tudna esetleg, hogy kiszivarogna igy lehet nem lesz a blog hosszu eletu, de meglatjuk. Mivel a fajunk kb. inkubalt allapotban van, es ha a minket segito idegenek nem lennenek,akkor rovidtavon kihalnank ennelfogva nincs nagyon mit veszteni ... 

 

 

3 komment
Címkék: About

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr357403854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicky and Buksi 2015.02.20. 20:55:32

Lehet veled privátban írni? Érdekel a téma, és segítséget szeretnék kérni.

Vanhover 2015.02.22. 16:58:08

Hello , sajnos az e-mailem nem publikus igy azt nem tudom megadni. Letrehoztam egy kerdesek valaszok menupontot ahova nyugodtan ird meg a kerdesed es amennyiben lehetosegem van szivesen segitek. Mivel a kerdesek es az arra adott valaszok sokszor masoknak is ertekesek es felhasznalhatoak igy mindenkeppen additiv lenne ha a kerdesed igy nyilvanosan is feltudnad tenni.

Namaste
Vanhover

Rátkai Biró Mercédesz 2016.03.27. 07:56:16

Szia! Olvastam a blogodat!De amiért ide találtam az nem semmi!
Kértem a segítséget a jótevő idegenektől!- Mert sok minden zajlik körülöttem. Hozzád irányítottak a interneten.
Spirituális tevékenységgel foglalkozom. Köztük az idegen civilizáció kutatásával is foglalkozom idéző jelesen. Vannak élményeim, mint mindenkinek. Ha érdekel mesélek róla. De nem ezért küldtek ide. A kapcsolatépítés a fő cél hasonló gondolkodásmódúak kapcsán. Keresem azokat az embertársakat akik hasonló gondolkodásúak. Valami oka van, amiért ide küldtek. Ne vedd ezt a levelet tolakodásnak. Csak megkérdezlek tarthatjuk -e a munka kapcsolatot e téren?
süti beállítások módosítása