Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hirek ( 2016.01.26 )

2016. január 26. 16:12 - Vanhover

exopoliticnews.jpg

A vilagunk jelen pillanatban az idegenek szemogebol nezve nagyon sok valltozason megy keresztul. Sajnos ugy tunik ,hogy most jon a neheze a dolgoknak. Az idegenektol kapott aktualis valoszinusegszamitasok alapjan az korvonalazodik ,hogy ebben az evben elindulhat egy gazdasagi domino effektus. A vilag ket leggyengebb pontja gazdasagi ertelembe nezve a Kina es Gorogorszag. A gorogok gazdasagi valsaga es az allamuk ossze roppanasa jelenleg 90% os valoszinuseggel prognosztizalhato erre az evre. A masik komoly eselyes Kina pedig 88% os valoszinuseggel a gorogokhoz hasonloan egy komoly penzugyi osszemlas ele nezhet ebben az evben. Ez tulajdonkeppen elis inditana hullam szeruen a penzrendszer komolyabb megingasat ami hosszu tavon a vilag orszagainak minimum 60% at erintene. Gyakorlatilag eme ket orszag csodje komoly hatassal lenne az Egyesult Allamokra es az EU ra is. Habar az europai unio fo problemaja leginkabb a terrorizmus. Ez sokkal komolyabb mereteket fog olteni a kozeljovoben. Gazdasagi kockazati tenyezo az europai turizmus komoly visszaesese. Ez ugye nyilvanvalo hiszen celpont mostantol europa a terrorizmus szamara es ez a turistakat is hatekonyan elriaszthatja. A masik problema a terrorizmussal europaba ,hogy lassan teljesen eszmementesse valik. Az idegenek ezt ugy magyaraztak el ,hogy az a csoport aki az egeszet kitalalja olyan embereket gyujt es probal maga melle allitani akiknek amugy az ugyukhoz es eszmeikhez semmi kozuk sincs. Tehat a vegen rengetegen hallnak majd meg olyan terroristak alltal akik meg csak a tettukhoz kotheto eszmevel sem rendelkeznek. Ez nyilvan nagyon szomoru. A masik ami problemat jelent az a paranoid es pszihesen instabil europai emberek egyeni akcioi. A felelem a gyengebb mentalis turokepesseggel biro embereknel olyan pszihes cselekedetet valthat ki ami nagyon hasonlo a terrorizmushoz.  Sajnos az idegenek nem tudnak egy esetleges terror cselekmenyre figyelmeztetni ugyanis lehetetlenseg szamukra is ennyi egyen megfigyelese. 

A masik komoly problema egy varhato haboru kitorese. Ennek az eselye 88% tehat nagyon nagy. Az oroszok fognak a kozel keleti szovetsegeseikkel osszefogni es megtamadni izraelt. Ez minket europaikat annyiban erinteni fog hogy nagyon kozel tortenik az egesz hozzank. Egy ilyen haboru nyilvan megtobb menekultet eredmenyez amit nem bir el az europai rendszer. 

Mivel a most kovetkezo Izrael-Orosz haboru atom nagyhatalmak kozott fog zajlani igy az idegenek kulonos figyelmet szentelnek annak,hogy semmi esetre se legyen sikeres egy atomhaboru kirobbanasa. Nyilvan figyelmeztettek a feleket hogy minden atom toltetet likvidalnak vagy hatastalanitanak igy ezzel ne is probalkozzanak. 

A minket segito idegenek Holografikus technologiat sajnos egy Reptilian-Insectoid hybrid faj biologiai technologiaval szabotalni tudta. Ez azt jelenti hogy azon szemelyeket valamilyen modon sikerult egy borfelszini mergezessel meggatolni attol hogy a technologia mukodjon. Jelenleg dolgoznak a megoldason es februarban a kovetkezo targyalason megprobaljak a hatter hatalmakat ujra meggyozni az emberi transzportacio engedelyezeserol. Mivel a vilagunk komoly sebesseggel kezd hanyatlani igy minel fontosabb az elso kapcsolatfelvetel es az ezutan letrejovo uj struktura beiktatasa. 

Sajnos vagy nem sajnos de mi most a parhuzamos foldek kozul is az egyik legkomplexebben vagyunk. Ez azt jelenti ,hogy ha megis jelentek az idegenek akkor is lesznek szkeptikusok es olyanok akik nem akarnak egy uj sokkal bekesebb rendszert felallitani. Egy ilyen helyzetben a hatalmon levo emberek nagyon sokat veszthetnek igy ertelemszeru minden lepesuk amit a hatalmuk megtartasara tesznek azzal a foldi felemelkedesunket hatraltatjak. Ez egy eleg egyszeru emberi onzoseg csupan. 

Persze a sok negativitas kozepette rengeteg elorelepes is tortent. A csoportunk nagyon komoly fejlodesen ment at es tobb mint 800 ember keszul a vilag minden pontjan az elso kapcsolatfelvetel szervezesere. Azt mar tudjuk hogy a vilag 12 pontjan fognak egyidejuleg az idegenek megjelenni. Ez 12 db  2.5 km atmeroju haromszog alaku anyahajot jelent majd. Hogy pontosan mi tortenjen az elso kapcsolatfelvetel soran az tervezes alatt van. Tobbek kozott ennek a kidolgozasaban magam is resztveszek es keszitunk egy kerdoivet amivel egy nemzetkozi kozvelemeny kutatas kereteben folyamatosan monitorozzuk mi lenne az embereknek a legmegfelelobb forma. Europaban a jelenlegi legvaloszinubb helyszin valahol a Daniaban a partok menten lenne. A lenyeg hogy az idegenek nem szarazfold felett hanem nyilt viz felett jelennenek meg es relativ messzebb a varosoktol de megis elerheto helyszinen.  

Namaste

 

2 komment
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr38317912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László Kiss 2016.04.07. 00:31:39

Tiszteletem!
Még mindig azt írom nektek, amit tudok! NEM LESZ VILÁGVÉGE! Az biztos, hogy sok helyen lesz konfliktus, sok ártatlan halálával , de az nem a világ vége! Én nem ámítok senkit - nagyon sokszor sok formában leírtam már! Most csak 2015-írásom idézem nektek ide:
"...

Jolka Monostori, on 2015/02/08 at 19:08 said:

A francia államfő olyan könnyen “kipökte”, ha az oroszok nem hagyják abba!!!!!! akkor háboru lesz! kész, eldöntöttte, Merkel tudvalevőleg nem békepárti, több érdeke füződik a háboruhoz, mint a békéhez! Forditott esetben, ha egy másik államfő ezt tette volna, amit Merkel itt “eljátszott” nem tudom hogy állt volna a szája,. Ez itt Magyarország és nem lehet csak ugy bejövök, megmondom szerintem mi a “frankó”, elmegyek a zsinagógába aztán hazahúzok!!! Ez nagyon nagyon durva volt! Ez ellen nem tiltakozik a kormány, mert térdelve nem lehet tiltakozni,

Tetszik
Válasz
László Kiss, on 2015/02/11 at 04:49 said: Hozzászólásod moderálásra vár.

Szevasztok!
Kedves Jolka Monostori! És persze Mindenki!

Igazságod van – de ennél tovább és ami fő mögé kell látni – a múltat nem eltörölni, ha nem ismerni kell! Úgy is büntetve vagyunk az amnéziával, amit tudnak ellenségeink vagy ellenfeleink és ez nem mindegy!
Tehát tudd, hogy “…SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK…” HIDD EL DE CSAK AKKOR HA TUDOD!
“…Platón – Szókratész stb- ek is már tudták Shakespeare foglalja össze érthetően “….színház az egész világ….” Lenin ezt meg kontrázza “….a tudás az hatalom….” bizony – bizony – a félelem keltés és az információ háborgója megy ma véresen komolyan!

Én már NEM FÉLEK! TE IS TEDD UGYAN EZT! Mert én még emlékezek Helsinkire amikor megy a duma arról. kinek mennyi atomja van – hányszor tudja elpusztítani a FÖLDET! Amikor egy semleges ország képviselője határozottan hozzá szólt, “…de uraim ne vitatkozzanak nem érdemes, mert a földet csak egyszer lehet elpusztítani ,…” És valóságot mondott – Arra is emlékszek – hogy a többséget a nagy közönséget akkor is és most is, mert miért ne most is orránál fogva megvezetik, megjátsszák a nagy ellenséget, ki kinek – és szórványban háborúznak – ezzel segítve a káoszt ahol lehet nekik hálóval halászni, meg érdekeltségben a fegyvergyártás és nem utolsó sorban a gyógyszer gyárak fokozott igénybevételével a dúsgazdag bevétel biztos reményében csinálja az az átkozott röhögő harmadik…

mind ezt ne hidd, ha nem tudd – a bölcs korban . ember embert nem öl – de ők ABBÓL ÉLNEK ÉS GAZDAGODNAK – AMINEK VÉGET KELL VETNI VÉGÉRVÉNYESEN! Bizony, ahogy Napóleon mondta – “…békében készülj a háborúra….” Rosszul – mert ez jelenti a fenyegetettséget – és akit fenyegetnek védekezési kényszerből – mindig védekezni fog.! EZ A VÉDEKEZÉS IS ELKÉSZÜLT, MERT AKI VILÁGVÉGÉT AKARÓ ATOMHÁBORÚT ELKEZDI, AUTOMATIKUSAN BEINDÍTJA AZ EMBER ÁLTAL LE NEM ÁLLÍTHATÓ ÖNMEGSEMMISÍTÉS FOLYAMATÁT…”

BIZONY – BIZONY – TEHÁT JÓL GONDOLD MEG TE ÁTKOZOTT!

ÉS EZÉRT NEM ÉRDEMES FÉLNI,

JOBB AZ AZONNALI HALÁL, MIND AZ ÉVEKIG TARTÓ SZENVEDÉS HALDOKLÁS!
UGYE ÉRTITEK – ÉRTENED KELL MERT NEM CSAK ÉRTEM TE ÉRTED IS

Í R O M !
id. Kiss László

szer-e-tettével küldöm nektek – és mindenkinek az éterbe!

Tetszik

Anna, on 2015/02/09 at 16:47 said:

Jó és hasznos kezdeményezés...."
Befejezésül - Kiss inger, mondta, hogy IZRAEL MEGFOG SZŰNNI..." Ő CSAK TUDJA - most Putyinnal haverkodik és sugallja az orosz és Izrael atomháborút - nem lesz belőle semmi! Mert a félelem és rettegésbe tartás a cél!
Az ellenséged az aki az életedre tör - és az nem más mint bűnöző - nem népet fajt kell okolni, ha nem a bűnöző vezetőket! Hogyan szabadulsz tőle - csak közös akarattal az egész világon!

tisztelettel:
id. Kiss László

Imre Pálhegyi 2016.07.31. 09:52:45

A "Félelemről"! A félelmet csak Úgy tudjuk legyőzni ha tudjuk, hogy mit akarunk tenni.Fel építenünk a koncepcíót , ha kell írunk egy vázlatot de mint később ki fog derülni ez felesleges. /ez a történet egy középiskolai vizsgán játszódik/ Féltem hogy nem fog sikerülni Írtam a vázlatot közben odajött a Tanár hátulról és nézte mit írok. Rám került a sor Elő adtam a történetemet természetesen kitűnőre, A tanár meg kérdezte miért írtam két oldal vázlatot, hirtelen azt tudtam felelni,hogy "az ismétlés a tudás atyja" ez is tetszett és akkor erre büszke voltam többet nem is görcsöltem a vizsgákon minden vizsgám kitűnő volt és az életben is igyekeztem e szerint cselekedni!
süti beállítások módosítása