Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

2015.09.27-30 Idegen szovetsegek es az emberiseg vezetoinek ujabb talalkozasa. A megbeszeles temai es a targyalas aktualis allapota.

2015. május 10. 18:39 - Vanhover

Site-to-Site emberi transzportacios program reszleteinek a megtargyalasa es szabalyrendszerenek a "burokratikus" felallitasa.

Ujabb informaciokat kaptunk az idegenek es az emberiseg vezetoi kozt zajlo targyalasokrol. Ezen irasomba vegre valosabb informaciokat is megtudok osztani. Ahogy a targyalasok zajlanak egyre jobban latszik milyen iranyba haladnak a megbeszelesek. A lagutobbi targyalas 3 napig tartott. A legtobb orszag reprezentalta magat kulonbozo kuldottek alltal. Az idegenek fo temaja jelen esetben annak a megvitatasa ,hogy a bolygo egysegesen jaruljon hozza az emberek Site-to-Site transzportaciojahoz. Ez gyakorlatilag azt jelenti ,hogy bizonyos emberek oktatatasi cellal a foldrol 2-3 ora hosszara ellesznek teleportalva ( ez kb 50 ora idotartam a 4.Dimenzios koloniakon ) egy masik foldon kivuli helyszinre. Termeszetesen minden orszagnak eggyetertesben kell lennie ennek kapcsan. Az idegnek elmondtak hogy Anglia , USA , Kanada valamint Japan es  Kina teljesen elutasitjak. Oroszorszag az sajatsagosan kezeli de ellenzi eggyenlore. A legnehezebb ugy Japan. Ok teljes mertekben es konzekvensen nemet mondanak az egeszre. Az europai unio jelenleg ebben a formaban nem kepvisel egy egyseget ezert minden EU-s orszagot kulon nyilatkozott a sajat allaspontjarol. A magyarokrol nem esett emlites de feltetelezem ha a csehek nagyon elleneztek akkor veluk hasonlo velemenyen lehettek a mi delegaltjaink. Egy kovetkezo kommunikacioban erre direkt rafogok kerdezni. Keszitettem egy terkepet amin jobban latszik az aktualis allamok allaspontja az emberi transzportacioval kapcsolatban. A pirossal jelolt orszagok hatarozottan ellenzik a zoldek pedig tamogatjak. Eggyertelmu igent eddig nemetorszag es ausztria mondott. A sotetzoldel jelolt alllamok is pozitivan allnak hozza de a dontesuk leginkabb attol fugg milyen szabalyozas szuletik az egesz procedura kivitelezesere. Az idegenek elmondtak ,hogy csak akkor kezdik el a transzportaciot es az egesz programot amikor minden allam elfogadta es alairta az eggyezmenyt. sitetositemap201505.jpg

Amint az varhato volt az emberiseg ezt is megprobalja a burokratikus rendszeren atvezetni. Ez azt jelenti ,hogy nagyon komoly pontokba szedett es reszletesen szabalyozott modja lessz az egesz esemenynek. Minden felnek tartania kell magat bizonyos megallapodasokhoz. Mivel az idegenek az emberiseg megmentesert dolgoznak ezert eggyutmukodnek a kormanyokkal akik nagyon komoly kontroll rendszert probalnak bevezetni. Az idegenek probaljak a burokratikus reszet a dolgonak teljesen minimalizalni de az emberi oldalrol eggyenlore a hangysuly leginkabb sajnos ezen van. Mindent burokratikus eszkozokkel szabolyzni kontrolalni es biztositekokat kiepiteni. Sajnos az emberi vezetok nem biznak az idegenekben de abban hisznek ,hogy kepesek egy szamukra is biztonsagos protokollt es egyezseget felallitani. 

Az emberi delegaciok (nehany ismert) elvarasa  az emberi transzportacio kivitelezesenel:

- Csak akkor valosulhat meg amennyiben az emberek visszateresekor semmilyen fizikai vagy mentalis problema nem lep fel. 

- Az idegeneknek biztositani kell ,hogy az adott szemely vissza terjen. Vannak olyan emberek akik elvagynak errol a sikrol es errola bolygorol. Volt mar pelda ra ,hogy valaki akit idegenek eltranszportaltak az nem tert vissza sajat akaratbol a foldre. Amennyiben ez megtortenne a program felfuggesztesre kerulne. 

- A technologia 100%-ban biztonsagos kell legyen. A folyamat alapvetoenn a test teljes atomjaira valo bontasat majd egy masik helyszinen torteno "rematerizacioja-t" jelenti. Tudomasunk szerint mar voltak katonai tesztelesek amiben nehany katonat elteleportaltak majd vissza. Igy bizonyitva a technologia megbizhatosagat.  

-Idegen fajok akik ellenzik es szabotalnak nem jelenthetnek a teleportaciora veszelyt . 

- Amennyiben kialakul egy egyseges protokol magara az emberi transzportaciora ugy minden foderacio es ujonnan erkezett idegen faj ezen protokollhoz kell tartsa magat. A megallapodast megkotottt idegen foderacio ( Grrfiekt nier )  felelos azert ,hogy mas idegen fajok is betartsak az egyezmenyt amennyiben embereket teleportalnanak. 

A programban reszt vevo emberekkel kapcsolatos nehany megkotes:

- Minden teleportacioban resztvevo ember egy idegen/ember borala ultetett chippet kell kapjon ami folyamatosan monitorozza az egyen poziciojat. Igy kovetni tudjak az idegenek es az emberek is a programba reszt vevo emberek poziciojat valamint rogzitesre kerul minden idegenekkel zajlott esemeny. Ezen chipen keresztul biztosithato mind a ket fel szamara ,hogy minden a megallapodasok alapjan zajlik. Amikor a chip megtellik a rogzitett informacioval ugy egy uj kerul beultetesre es a rogzitett informaciok mind az emberi kormanyok es mind az idegenek szamara elerheto es tarolt adatken kerulnek elmentesre. Ennek celja a kovethetoseg es a kesobbi elemzesek lehetove tetele. 

- Minden embernek aki Site-to-Site transzportacioban vesz reszt kell egy igazolast alairna valamint egy 3. szemelynek igazolnia kell ( szulo , feleseg , megbizott ) ,hogy tud arrol ,hogy az adott szemely eppen egy idegen helyszinen tartozkodik ( foldon kivul ). Tehat senkit nem lehet ugy eltranszportalni ,hogy arrol legalabb egy hozzatartozo es a folyamatot felugyelo emberi szervezet ne tudna. 

- Az adott egyen teljesen monitorzova lessz a kormanyszervek alltal. ( bizonyos alanyi jogok megvaltozhatnak amennyiben folyamatosan monitorozva lesznek a programba resztvevo emberek ) Szemelyes velemenyem az ,hogy olyan lessz ez mintha a programban resztvevok asztronautak lennenek es ilyen szintu megfigyeles es kontroll is jar majd ehhez. Persze a targyalasok meg folynak es messze egy egyezmeny de jelenlegi informaciok alapjan ez szurheto le. 

Riziko faktorok es nehezsegek:

- A megallapodas az idegenek es az emberiseg kozott minden orszag alltal letre kell jojjon. A program nem indulhat el amennyiben olyan nagyhatalmak mint az USA es oroszorszag vagy kina nem tamogatja. Ezen targyalasok ezert elhuzodhatnak sokaig.  

- Az idegenek elmondasa alapjan az emberi vezetoket a felmerulo koltsegek is zavarjak . A problema az ,hogy bizonyos negativ fajok nem nezik jo szemmel ezen programokat es akar szabotalhatjak is. Ennelfogva a kormanyok szuksegszeruen bizonyos teruleteket ahonnan a teleportalas zajlik majd biztositaniuk kell. Ez akar 100 negyzetmerfordes teruleteket is jelenthet. A technologiank mar megvan ,hogy egy teruletrol kideruljon van-e idegen jelenlet es esetleg az befolyasolhatja-e magat a sikeres teleportaciot. Ugyanakkor ilyen szektorok biztositasa vagy monitorozasa komoly anyagi terhet jelent a kormanyok szamara. 

- Maga a megallapodas nagyon torekeny ha egyszer sikerul is megkotni. Ez azt jelenti ,hogy minden esetleges hiba a program azonnali felfuggeszteset vonna maga utan. Ezert peldaul riziko faktor minden olyan ember aki esetleg nem akarna vissza terni a foldre. Amint valaki eltunik a foldrol es nem jon vissza ugy az a program veget jelentene. Egy esetleges mentalis vagy fizikai problema is a program veget jelentene. 

 

Nehany tovabbi reszlet a megbeszelesrol es az idegenek allaspontjarol:

- Azon emberek akik a programban resztvesznek havonta akar tobbszor is transzportalva lehetnek. Az idegenek elmondtak ,hogy azon emberek akik jobban es hatekonyabban fejlodnek az oktatason azok gyakrabban mehetnek majd. Ez egy ugynevezett jutalmazasa azoknak akik kemenyebben dolgoznak a kepessegeik fejlesztesen. Az oktatas fo temaja az emberi telepatikus kepesseg fejlesztese. 

- Az idegenek felajanlottak ,hogy a sajat oldalukon embereket tudnak gyogyitani es operalni sokkal hatekonyabban mint az a foldon jelenleg elerheto. Ez azt jelenti ,hogy bizonyos kurolmenyek kozott nem csak 2-3 orara lennenek az emberek teleportalva hanem hosszabb idore is. Erre kulon kerelmet es szabalyozast akartak az emberi vezetok valamint valami ellenerteket is. Az egyetlen amit feltudtak volna ajanlani az a penz de mivel az idegeneknel nincs ilyen fajta rendszer, igy kereskedelmi alapul bizonyos informaciok szolgalnak majd.   Elmondtak hogy, egy esetleges operacio nem tart sokaig viszont teljesen mas aneszteziologiai eljarasaik vannak az idegeneknek. Egy operacio utan akar napokig is altatasban tarjak az embereket ugyanakkor mikor ujra eber allapotba kerulnek teljesen gyogyultnak minosulnek majd.  

 

A Site-to-Site transzportacios program tervezett megvalosulasa:

Elso korben az emberiseg vezetoi es az idegenek kozott letre kell jojjon egy mindenki alltal elfogadott protokoll rendszer. Amint ez megtortenik akkor a szabalyok figyelembe tartasaval megtortenik az emberek transzportacioja. Azt senki se tudja ez mikor valosulhat meg de talan a targyalasok nem huzodnak el maximum egy 5-6 honapot. Amennyiben minden elfogadasra kerul akkor elsokorben az idegenek elmondasa alapjan 40 mar most kivalasztott ember lessz a koloniakra transzportalva. Termeszetesen a protokollokat betartva.  Ezutan amennyiben semmilyen problema nem merul fel sok szazan fognak ellatogatni a koloniakra ilyen modon. Azon emberek mennek elsokorben akik mar eleve reszt vettek az idegenek hibridizacios programjaiban. Azon szemelyek akik jol haladnak az oktatasokon azok gyakrabban jarnak majd. Mint mar fent emlitettem azok fognak gyakrabban ellatogatni akik jol haladnak a telepatikus oktatasaik soran. 

Az ,hogy kik szamara lessz maga az egeszsegugyi rendszeruk elerheto arrol nincs informaciom. Nekem az a szemelyes velemenyem ,hogy azon embereket akiket oktatnak azokat szeretnek egeszsegugyileg is vedeni. Ennek oka eleg eggyertelmu nehany szaz embert genetikailag modositottak es figyelnek is egy jo ideje igy sok munkajuk van ezen szemelyekbe . Ennel fogva ertheto ,hogy probaljak majd oket minel egeszsegesebben tartani ,hogy segitsegukre lehessenek az emberiseg felemelkedeseben. 

Egyenlore tehat ennyi informaciot kaptunk a targyalasok haladasarol. Erdekes lenne ezt az emberi vezetok szemszogebol is megismerni de erre ugyebar nincs lehetoseg, Minden ilyen esemeny erosen titkositott igy majd a tortenelem konyvekbol megtudjak a jovo generacioi mi hogyan zajlott. 

Ha valakinek kerdese vagy velemenye van az a frombeyond17(at)yahoo.com cimen megirhatja. 

Nehany jogos olvasoi felvetes ( Kerdesek-valaszok ) 
Kedves Vanhover !
 Én igazán szeretem olvasgatni írásaikat. De ezt most nagyon nem valósnak érzem. Már bocsi. Engedélyt kérni az  országoktól, hogy elvihessék az embereket? ( eddig is mentek szellemi síkon, miközben feküdtek ágyukban) Csipet ültetnek be? Hát ez a célja ha igaz az amiknak mindenki követhető legyen. No és vajon melyik faj vinné az embereket? Mert bizony sok negatív van, hogy ne részletezzem. Egy kormány sem fog erre mondani igent.

 

Kedves Emese,
nekem is eleg abszurd az ,hogy ehhez a kormanyok beleegyezese kell. Nem baj ha nem erzed valosnak egyenlore ez csak egy aktualis es remelhetoleg atmeneti allapot. Nehez lenne elore megjosolni ,milyen vegso kondiciok lesznek kialakitva.  Sok kommunikacio zajlott errol es a csoportunk 99%-a se ertette ,hogy ennek mi ertelme azaz ,hogy miert kernek az idegenek engedelyt es miert mennek bele a burokratikus jatekokba.A legtobben csak annyit mondtak ,hogy siman csak csinaljak ne egyezkedjenek senkivel.  Termeszetesen sok negativ idegen is rabolt el embereket de azt a kormanyok beleegyzesevel idegen technologiakert cserebe tehettek meg. Mivel az elrablasok emlekei is torolve lettek az esetek nagy reszebe es csak hipnozissal voltak elohozhatoak igy a kormanyok vallaltak a veszetesegek lehetoseget. Ha ebbe belementek akkor egy segito szandeku nep segitseget is elfogadhatnak akar. A problema az ,hogy itt nem technologiat kapnak cserebe es hogy egyseges bolygoszintu dontes kell. Eddig lokalisan egy-egy allam kulonbozo idegenekkel kotott egyezmenyei alapjan zajlott mindig minden. Most viszont egy egybehangzo bolygoszintu igen kell ami nyilvan nehezebb. Mostanra azert egy kicsit sikerult megertenem de ettol elfogadni ense nagyon tudom. Az alap problema az ,hogy minden asztralisan es holografikus modon tortent latogatas es kommunikacio (egy mar megszerzett reptilian technologiaval) a normal eber tudatunk szamara elrejtheto a kormanyszervek alltal. Azaz minden elmeny amint az idegenekkel asztralisan atelunk azt a kormanyok kepesek "torolni" olyan 80-90% os hatekonysaggal ennelfogva nemis kezelik tulzottan kockazatnak. Tovabba a kormanyok a leghatarozottabban tiltjak minden veluk kapcsolatba lepo idegen fajnak azt ,hogy az emberekkel a foldon direkt kapcsolatba keruljenek. Van erre egy kulon szervezet is akik erre felugyelnek ( MIB ) es a technologiajuk is megvan. Ez a szervezet lep kapcsolatba elso korbe minden ide latogato idegen fajjal. Tovabba az o dolguk minden idegennel kozolni ,hogy semmilyen fizikai iterakcioba nem kerulhet emberekkel ( a szervezet specialis a feladatra letrehozott emberszeru hibridekbol all akik nem szamitanak kepessegeik alapjan embernek ) . Ironikus modon ezen szervezet reszben negativ fajok alltal lett felepitve akiknek celjuk elzarni minket a fejlodesunktol. Igy  mivel a foldon tiltva van es kontrolalva minden ilyen akcio igy az idegenek ezt a megoldast talaltak ki,hogy akkor az embereket transzportaljak at magukhoz. Mivel ezzel semmilyen akkori szabalyt nem leptek volna at es ez egy ilyen szurke zona ahol nincsenek teljesen kobevesett "torvenykezesek". Na most mivel minden idegen tevekenyseg monitorozva van igy a mi kommunikacionk is igy a kormanyok mar tudtak ,hogy most ez a transzportacio van napirenden. Ennelfogva felvettek a kapcsolatot az idegenekkel es elindult ez a targyalasi sorozat is. Most hogy lassan nehany allam megertette miert fontos ez ,hogy a fajunkat fejlesszek igy nehanyan mar tamogatjak de meg a legnagyobb hatalmak ellenzik. A jogos kerdes az ,hogy akkor miert nem csinaljak csak siman az idegenek figyelmen kivul hagyva minden primitiv kormanyszervet. A valasz nagyon elkeserito. Pusztan azert mert ha az engedelyuk nelkul megtennek akkor az akar agresszionak is ertelmezheto igy nem alakithatnanak ki bekes kapcsolatot a vezetoinkel.Marpedig a vilagunkra ennek a csoportnak van nagyon nagy rahatasa. Ha ok tamogatjak a fold fejlodeset akkor nagyon jo eselyeink vannak. Viszont ha agresszorkent kezelik a minket segito idegeneket akkor az a fajunk kihalasat is okozhatja. Ezenkivul rovidtavon meg a mi epsegunk is szempont. Ha az engedelyuk nelkul visznek el minket akkor errol a kormanyok is tudnak , es tudjak szkennelni is es ezutan minden olyan ember akit elvittek potencialis nemzetbiztonsagi ugykent fogjak kezelni. Azaz minden olyan ember eletet tonkre tudjak tenni ha akarjak akiket az idegenek a kormanyok beleegyezese nelkul vittek el. Igy a foldi kormanyok mar rendelkeznek annyi technologiaval es kontrollal ,hogy megtudjak akadalyozni azt ,hogy mi idegenekkel kapcsolatot apoljunk fizikai formaban, az asztralisat pedig kepesek torolni. Ennelfogva belathato ,hogy amennyiben nem targyalnak es nem kovetik a foldi protokoll rendszert a minket segito idegenek akkor pont az ellenkezojet erik el mint amit szeretnenek es amiert dolgoznak. Ez egy nagyon komplex exopolitikai helyzet es kell egy szelesebb ralatas ,hogy megertse barki is ,hogy miert van igy ahogy. Az biztos ,hogy az a protokoll rendszer amit most allitanak fel az minden fajra ervenyes lessz. A negativ fajok tavoltartasa is a minket segitok felelossege lessz. Sajnos olyan ez mint amikor egy csapat orvos probal egy beteg kiralyt megmenteni ugy hogy kozbe a haldoklo paciens minden lepesuket kontrolalni akarja es bizalmatlanul all hozza ezzel pedig a sajat es a teljes emberiseg jovojet is veszelyeztetve. 
Vanhover

alienhumancolon.jpg 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: News Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr487447704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása