Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

The Moon Mann - Interju a holdunkkal ( Moon Channeling )

2015. május 26. 19:33 - Vanhover

A holdunk planetaris ontudatanak megismerese.

776389-cool-moon-wallpaper.jpg

Ahogy egyre tobb es tobb informacio es kapcsolat epul ki a csoprtunk es az idegen fajok valamint kulonbozo ontudatossaggal rendelkezo letoformak kozott, ugy jonnek egyre meglepobb es egyre varatlanabb "lenyek". A lenyek szo a jelen esetben talan nem is helyenvalo. A tegnapi nap meglepo modon a sajat holdunk lepett velunk kapcsolatba  ( channeling modon ). A mi csoportunk nem lepodik meg sok dolgon de egy planetaris tudattal kommunikalni valami teljesen uj elmeny volt szamunkra is. A bolygok is rendelkeznek pontosan olyan ontudattal mint akarcsak mi. Termeszetesen az ahogy onmagukat erzekelik es ahogy gondolkodnak az teljesen eltero az emberi gonolkodasi mintaktol es ez egy teljesen mas tapasztalat. Rengeteg informacio reszletet ismerhettunk meg de ezek meg nem alltak ossze egy teljes keppe igy most ezen cikkembe ossze szedem az erdekesebb es fontosabbnak itelt reszleteket es ezeket szeretnem ( egyenlore )  a teljesseg igenye nelkul megosztani.  

A planetaris ontudat es letezes: A holdunk elmondta ( ezt meg nekem is abszurd igy leirni )  ,hogy mit is jelent planetaris tudatnak lenni.O magat Moon Mann nak hivta , es ferfi energiaformat kepvisel. A foldunk noi energiaforma ezert is hivjuk anya termeszetnek.  A bolygok is rendelkeznek tudattal es ez egy nagyon sajatsagos modja a letezesnek. A bolygo tudat nem egyenlo a rajta esetleg elo kollektiv ( pl emberi ) tudattal. A bolygo tudat rengeteg energia format kepes erzekelni azonos idoben es rengeteg tudast kepes gyujteni. Talan a bolygo tudat rendelkezik egyedul olyan kepesseggel ,hogy a rajta zajlo esemenyeket es osszefuggeseket teljesen atlathassa. A hold elmondta ,hogy kepes minden bolygo tudat a rajta elo osszes letforma lelket atlatni. Ebbe beletartozik a jelenlegi lelki misszionk , az orientaltsagunk es az osszes elozo elet tapasztalata. Tehat a bolygo amin elunk jobban ismer minket mi mi magunkat. Amennyire mi reszei vagyunk az adott bolygonak annyira vagyunk mi neki is reszei. Tehat ez egy szoros kapcsolat. Ha egy bolygo felszinen szenvedes van es sok negativitas akkor a bolygo tudat is szenved. Mivel minden rajta levo lelekkel energetikai  kapcsolatban van igy osztozik az oromunkben es a fajdalmunkban is. A bolygo tudatossag egy nagyon hosszu letezesi forma. Alapvetoen ezeg a gigaszok "elnek" a legtobbet egy azon "testben". 

A holdunk tortenete: A hold  megerositette mindazt amit mar mas forrasokbol is hallottunk, azaz ,hogy mestersegesen lett a foldhoz "kapcsolva". A foldi elet kialakulasa alapvetoen mestersegesen zajlott tobb idegen faj kozremukodesevel. Azon fajok akik betelepitettek elettel a foldet azok maguk se sejtettek ,hogy a fold milyen komplex misszioval  (" lelki szerzodessel" ) rendelkezik. Elmondta hogy ezen idoben lett o maga is teleportalva foldhoz es ,hogy nemileg ujra alkottak annak erdekebe ,hogy a foldet jol kiegeszitse. Alapveto felada az oceanok es a tektonikus lemezek mozgasanak kiegyensulyozasa es kulonbozo energetikai feladatok ellatasa. Ennek reszletezesebe nem bocsajtkozott mer annyira mas az ahogy a letezest o maga megeli ,hogy nem lenne kozos alapunk a koncepciojanak a megertesehez. 

ec.png

A hold nezopontja es gondolatai a foldunk jelenlegi helyzeterol: Sajnos mint azt mar az elementaloktol is tudjuk a hold is megerositette ,hogy a foldunk szenved. Sok aspektusbol nezve haldoklik. A fold maga akarcsak egy kislany akit mindenki csak bant es nem torodik vele ertetlenul all es fajdalmaival kuzdve kommunikalja kifele ,hogy ez az egesz nem igazsagos ami vele tortenik. A hold sok szempontbol segiti a foldet de alapveto problema ,hogy annyi negativitas van a foldon es akkora mennyisegu agymosott ember ignoralja a foldet mint elolenyt es szivja ki belole az eletet ami halalos szamara. Nem csoda ,hogy rengeteg idegen faj probal segiteni es energiat kuldeni a foldunknek. Csak azok nem szeretik es torodnek vele akik reszet kepezik. Azaz az emberek. Termeszetesen vannak itt negativ lenyek es fajok is akik artanak bolygoszinten is de az nem er fel azokkal az emberi tomegekkel akik fajdalomban es negativitasban elnek . A hold kiemelte az afrikai kontinensen jelenlevo vegtelen fajdalmat amit az ehezes es a tomegek szenvedese okoz. A haboruk es az azzal kapcsolatos negativ erzelmi hullamok a bolygo tudatot melyen megerintik. Hiaba van a penz es egy 10% nyi boldog gazdag ember a vilagon ha a nepessegunk nagy resze szenved es ezen szenvedes kapcsolatban all a fold tudataval. A kornyezet es az elovilag szenvedese amit mi okozunk is kozvetlenul erinti a foldunket. Tehat mas szoval a vilagunk fajdalmatt ezesetben fold anya keptelen hordozni. 

Emberi hold missziok: Adta magat a kerdes ,hogy a holdtol kerdezzuk meg az elso holdraszallasunk tortenetenek valossagat. Mint elmondta Amstrong tenyleg holdra lepett. Maga a jelenet amit mutattak a kozvelemy szamara az se idoben se lefolyasaban nem korrekt. Az egy megrendezett es valos kepsorok kevereke ami mar korabban rogzitesre kerult.  A holdraszallas elsokent az oroszoknak sikerult joval a hivatalos Amstorng fele verzio elott. Rengeteg titkos hatter projekt zajoltt es zajlik ami a kozvelemeny szamara nem ismert. Az amstrong fele tortenetet azert kelett modositani mer mikor holda szalltak jonehany idegen fajjal altak szembe akik negativan reagaltak az erkezesukre valamint a nasa problemaba keveresedtt emiatt a foldi hatter kormanyokkal es a legtobb asztronautat az MIB is meglatogatta. ( egy fuggetlen alapvetoen ember formaju de nem emberekbol allo  szervezet akik a foldonkivuli esemenyek es kapcsolatok kozvelemeny fele valo blokkolasa celjabol lettek letrehozve a negativ reptilianok alltal ) Igy az asztronautak a valos tortenetet titokban kellett tartsak es ujra rendeztek magat a tortenetet is ami a kozvelemeny szamara nyilvanossa lett vegul teve. 

Bazisok a holdon: A hold elmondasa alapjan sok fele idegen faj tartozkodik a hold felszinen es foldalatti bazisokban. Tobbek kozott emberi bazisok is vannak amik titkos hatter projektek formajaban zajlanak. Alapvetoen nincs sok ember a hold felszinen ( kevesebb mint 100 ember ) . Az o feladatuk kulonbozo hatter projektek es kutatasok elvegzese. Vannak oroszok amerikaiak, kinaiak is ezen programokban. A hold elmondasa szerint ezen emberek akik jelenleg ott tartozkodnak eleg komoly mertekben "agymosottak" es nem igazan spiritualisak ezert sok olyan dolgot is veghez visznek amivel artanak a holdnak mint lelki egysegnek. Mindazonaltal mivel sok pozitiv faj is jelen van igy a hold vedve van. 

Sok aprosag felmerult meg ugy mint a hold kepes asztralis formaban eppen ugy utazni mint az emberek. Vannak erzelmei es inkarnacios ciklusai. Egy panetaris tudat annyira maskepp erzekel es el es megis annyira hasonlo ahogy gondolatai es erzelmei vannak. Amint tovabbi erdekes informaciokat tudunk meg azt mindenkepp megfogom osztani. 

Namaste

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Public Channeling

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr537493392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása