Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Elkeszult a minket tamogato szovetseg hivatalos weboldala

2015. november 08. 14:49 - Vanhover

Az utobbi idoben nehany idegen meglatogatott  ,hogy felfedjek a valos formajukat. Elso korben az engem meglatogato Asha-t ( egy lyran holgy )  reprodukaltam digitalisan. Errol nehany kesz kepet szeretnek veletek megosztani. 

Elkeszult  tovabba a minket tamogato szovetseg hivatalos nemzetkozi weboldala a girk-fit-niir.com amin idovel tobb nyelven is lehet majd tajekozodni az aktualitasokrol, es a szovetseg munkajarol. Mivel az utobbi idoben tobb munkam es publikaciom is blokkoltak a hatter hatalmak kivancsi vagyok milyen messzire jutunk a weboldal tekinteteben. 

Feltoltok nehany a weboldalhoz keszulo grafikat plussz az idegenekkel kozosen keszitett bemutatkozo videot ( anglol nyelvu ) 

wallpapper_01.jpg

humanlyransize.jpg

header-bg.jpg

 

 

1 komment
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr98059770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rátkai Biró Mercédesz 2016.03.27. 07:56:17

Szia! lehet hogy nem láttad a tegnapi üzenetemet, nem baj most csak röviden írok.
Most igazából nem jut nagyon eszembe semmi. Annyit írok spiritualitással foglalkozom és volt kapcsolatom idegen civilizációk fajaival. A szövetség szót még nem használom, mert teljes létszám hivatalosan még nem keresett meg. De tudom, hogy eljön az az idő is.
Meg szoktam keresni azokat az embereket akikkel tudom dolgom lesz az életben. Kapcsolatokat próbálom építeni a spiritualitáson belül. Már vannak tervek ami alapján dolgozhatok. Tervekről később. Ha érdekel ok. De ha nem akkor tudomásul veszem nem írok többet és Bocsánat.

Üdvözlettel: Merci
süti beállítások módosítása