Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Erdekesseg - A husvet sziget legendaja

2016. január 15. 17:18 - Vanhover

easter_island_statues-wallpaper-1366x768.jpg

 

Rengeteg talalgatas es misztikum ovezi a husvet szigetek hatalmas szobrait. Tobb verzio es magyarazat  is kering errol az interneten de a legtobb valahogy nem passzol , nincs semmi ertelmuk. Amiert most kiemeltem a temat az az ,hogy a csoportunk egy tagja konkretan rakerdezett az idegenekkel valo kommunikacio soran , hogy mi a szobrok "funkcioja" vagy mit szolgalnak. Mivel kello reszletesseggel valaszolt igy lehetosegem nyilt egy rovid cikkben osszefoglalni a miertekre az idegenek alltal adott valaszt. 

Szoval vessunk egy pillantast erre a kepre fent es a szobrokra. Megis ha mindentol elvonatkoztatunk mit latunk? Mindent beleinterpretal a logikus elmenk de a lenyeget a valosagot nehezen veszi eszre. Ezek a szobrok bekesen meltosaggal , varnak... De ne szaladjunk elore a valasszal nezzunk egy kicsit melyebbre . A husvet szigetek egy nagyon izolalt helyszin a Csendes-Ocean delkeleti reszen. Ez azert nagyon fontos mert a sziget izolaltsaga miatt ez egy nagyon gyakori es nagyon praktikus celpontja volt az ide latogato idegen fajoknak a fajunkal valo kapcsolatartasra. Itt ugy tudak tanulmanyozni az embereket a multban izolaltan ,hogy azzal nem fefdtek fel a vilag elott a jelenletuket. A multban a sziget nagyon sokaig volt izolalt ezert nem sok informacio jutott ki a szigetrol vagy be a szigetre. Sajnalatos modon amint ez megvaltozott sokminden mas is megvalltozott a sziget eleteben.

easter_map.jpg

Az itt elo emberek a nagyon sokaig rendkivul spiritualisak voltak es felvilagosultak. A szigetet a multban tobb idegen faj is aktivan latogatta. Nekunk konkretan a zetakat, reptilianokat , arcturianokat emlitettek nev szerint. A tortenete a szigetnek alapvetoen nagyon egyszeru. Az itt elo emberek gyakori kapcsolatban voltak idegen fajokkal es ugymond szamukra akkoriban akar isteneknek is tunhettek. Aztan valami megvaltozott a szigeten es a magas rezgesu spiritualis nezopontok lassan egy alacsonyabb rezgesu szintre kerultek.

Aki nem erti esetleg ,hogy ez hogyan lehetseges az elegendo ,hogy ha korbe nez manapsag nemetorszagba. Egy nagyon fejlet , tarsadalmi rendet koveto nepcsoport keveredik egy barbarabb radikalis mentalitasuval. Ennekpedig egyenes hatasa ,hogy a bekesebb csoport a fenyegetettseg miatt elkezd lassan radikalizalodni egy amugy termeszetes onvedelmi folyamat eredmenye keppen. Ez nyilvan valoan behozza a tarsadalomba a felelem es az onvedelmi kenyszer erzeset ami hatterbe szoritja a masik csoport iranti szocialis es empatikus erzekenyseget. Ez mukodik egy negativabbb csoport bearamlasaval is vagy akar ugy is hogy negativ karmaval erkezo lelkek szuletnek le egy amugy akar izolalt helyre. Az idegenek szamtalan peldat hoztak fel nagyon spiritualis fajok negativa valasara olyan helyzetekbe ahol egy negativ faj elpusztitotta a fajuk nagy reszet vagy bolygojat. Ezzel pedig egy kollektiv karmikus korbe kerultek amibol hosszu ido kikeveredni. A legjobb pelda pedig erre a fold . Az orioni haboruk kollektiv karmaja az amit most a kozelkeleten sziriaban , iranban es a terrorizmus formalyaban erzekelunk . 

 

A szigeteken tehat megjelent egy alacsonyabb rezgeszint ami az idegenek szerint az oda latogato idegen fajok szamara mar nem volt olyan additiv es oromteli mint azelott vagy mivel a latogatok atleptek nehany galaktikus szabalyt igy a kulonbozo vedelmezo foderaciok nem engedtek a tovabbi latogatasokat. Az elsodleges iranyelv hogy nem lehet egy primitiv faj fejlodesebe mindandig beavatkozni amig nem ertek el egy bizonyos fejlettsegi fokot A kialakult negativitas tovabba magaval hozta a sziget teljes kizsakmanyolasat es mar nem volt elegendo forras az ott elo populacio fenntartasara. Az emberek velhetoen "isteneiket " (idegen latogatokat ) is hibaztattak ,hogy nem segitenek rajtuk. Miutan az idegenek mar egy korai fazisban eldontottek ,hogy megszakitjak a direkt kapcsolatot a sziget lakoival  igy az emberek ertetlenul alltak a tavozasuk mileteben. A szobrok ebben a korszakban keszultek tehat es a celjuk nem volt mas mint szimbolizalni ,hogy vissza varjak az idegen barataikat vagy esetleg isteneiket ki eppen hogyan interpretalta az idegen fajok jelenletet. A szobrok ezert neznek az eg fele a sziget tobb pontjan fellalitva ugy hogy a teljes horizont lelegyen fedve. A szobrok igy nemes egyszeruseggel a visszavaras szimbolumai az orokkevalosag szamara. Uzenetuk az idegen fajok szamara is egyertelmu hiszen a szobrok az eget kemlelik es turelmesen varnak. 

easter_map2.jpg

A sziget teljes jelensege egycsapasra ertelmet nyer ha elfogadjuk a tenyt hogy a foldet mindig is latogattak idegen fajok es meghatarozo hatassal voltak ra es furcsa modon a mostani tarsadalmunk eszlel vagy fogad el ebbol az egeszbol a legkevesebbet. 

Namaste 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr518275304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása