Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Betegségek öngyógyítási mechanizmusa - Információ az Elohim-tól

2016. április 07. 00:06 - Vanhover

Gyakorlati technika arra ,hogy hogyan gyógyuljunk meg a saját magunk által teremtett betegségekből vagy hogyan változtassunk a valóságunkon.

elohim.jpg

Egy nagyon érdekes új koncepciót volt volt alkalmam megérteni az óngyógyítással kapcsolatban. Az elohim ( egy 9. Dimenzióból kommunikáló faj ) adott nekem információkat arra vonatkozólag, hogy miként tudjuk önmagunkat megbetegíteni / gyógyítani.    A teljes öngyógyítási mechanizmus megéréséhez először néhány új nézőpont megértése alapvetően szükséges. Az első ilyen ilyen a saját valóságunk megértése. 

 
Minden amit magunk körül érzékelünk az tulajdonképpen nem mas mint energia és fény es mint olyan , minden ami körülvesz minket  az a saját tudatunk vissza tükröződése. Ez igaz magara a testűnkre is. A fizikai kondíciónk tehát  nem más mint a tudatunk/energetikánk kondíciójának a vissza tükröződése. Amennyiben kepések vagyunk ezt elfogadni akkor egyből láthatjuk micsoda felelősségünk van a saját gondolatainkat , energetikánkat  illetően.  Az elohim arra mutatott rá ,hogy mivel magunk teremtjük folyamatosan a saját valóságunkat  , így elengedhetetlen ennek a termetesnek a tudatos kontrollálása es a működésének a megértése.  Arra azt hiszem rengeteg példa van a földön ,hogy mi van akkor mikor nem tudatosan teremtjük a saját valóságunkat. ilyenkor a megértés hiánya miatt leszünk betegek  es a saját problémáinkra külső okokat kezdünk keresni es mindezt tesszük úgy ,hogy közbe a problémát újra és újra manifesztációs lendülettel latjuk el. 
 
Jogosan felmerülhet sokakban a kérdés ,hogy ha mindez így van miért nem érzékeljük azonnal a változást mikor megpróbálunk tudatosan élni , vagy miért nem jön meg a sok spirituális könyv  álltál adott tipp eredménye. Az eredmény több dologtól is függ. Az első ilyen , az a dimenziónk karakterisztikája. Mivel nagyon szolid , es nagyon tömör ezert minden teremtésnek szüksége van egy konstanst energetikai lendületre ahhoz ,hogy aztán eredményes legyen. A másik ilyen tényező a globális energetikánk es a tudatalattink állapota.  Ebbe bele tartozik az esetleg fennálló betegségünk "teremtési lendülete" valamint a karmikus és szerződéses élet feladatok és betegségek teremtése is.   Ez utóbbi sokakban kelthet nemi kétséget. A helyzet az ,hogy sok betegséget magunk választunk leszületésünk előtt. Nekem az első gondolatom az volt mikor ezzel a koncepcióval találkoztam ,hogy egy épeszű lélek miért tenne ilyet önmagával ,hogy tudatosan betegíti magát. Ez a kérdéskör önmagában is egy egész cikket igényelne így tömören össze foglalva a lényege az ,hogy a lelkünk célja a fejlődés es komoly szemelyiség  változást es spiritualitást sajnos a legtöbb esetben nem a probléma mentes gazdag és kényelmes életút hozza meg ezen a bolygón... Amikor egy lelek nagyon az ego uralma alá kerül akkor , nagyon praktikus tud lenni egy komoly betegség ami aztán elindítja remélhetőleg az egyen értékrendszerének a változását.  A karmikus betegségek gyógymódja maga a szemelyiség változás amit a betegség "hivatott" indikálni.  
 
Akkor nézzük meg jobban mi is ez a manifesztációs lendület az egészségi kodícionálstágunk aspektusából. Amikor kialakul egy krónikus elhúzódó betegség az általában valamilyen érzelmi sokk által generált energetikai blokk formájában kezdi meg a pályafutását. Pl rák, IBS , Chron betegesség fantom fájdalmak és még sorolhatnám hosszan.  Mivel maga a probléma az energetikai rendszerűnkbe / tudatunkban indul el ,így kézenfekvő  a problémát ezek felszámolásával kezdeni.  Amit azonban a spirituális könyvek esetleg nem említenek az az ,hogy maga a kiváltó ok bár lehet már meglett szüntetve vagy fellett dolgozva a beteg személy által de maga az ebből fakadó betegség tudat továbbra is aktívan dolgozik a tudatalattiban es tükröződik vissza az egészségi állapotunkon.   Amikor felfedezzük ,hogy a tudat alattink is vissza tükröződik a valóságunkon akkor van igazan szükségünk egy teljesebb megértésre ,hogy miként tudunk ezen is változtatni.    Ebben segített nekünk az elohim , egy teljesebb képet kapni ,hogy milyen technikával tudjuk egyszerre a teljes lényünket átformálni. 
 
Ez az elohimtol kapott gondolatdinamikai technika alkalmas nem csak betegségek hanem gyakorlatilag bármilyen élethelyzet átalakítására. Az egész technika arra épül ,hogy félepetűnk egy új irányú manifesztációs vektort. Ezt használhatjuk egy meglévő betegség manifesztációs lendületének a csökkentésére és idővel annak teljes gyógyítására. 
 
A technika a következő. (es itt megállnék egy pillanatra és mindenkinek felhívnám a figyelmét ,hogy csak akkor működik ,ha képesek vagytok hinni benne. Ha nem akkor eleve blokkoljatok a tagadással és az esetleges kétséggel a működési mechanizmust es létrehozzátok a valóságotok azon verzióját ahol ez egyszerűen nem működhet. Igen sajnos a gondolat-teremtés dinamikája az ilyen trükkös dolog...)  
 
A technika alapját egyrészt a napi rendszeresség és megfelelően választott időpont ,másrészt egy komplex és megfelelő ideig fenntartott  érzelmi vizualizáció képezi. Akkor nézzük magát a technikát: 
gdms.jpg
 
Az első fontos alap pillér az időzítés:  A technika lényege hogy  lehetőleg minden nap közvetlen az ébredést követően elkezdjük az "érzelmi vizualizációt". Nagyon fontos ,hogy maga az érzelmi vizualizáció legyen az első pozitív gondolat es ne előzze meg egy valamilyen negatív gondolat mint (pl: "kurva ébresztő" , "baszki elkések" ...stb ) Lehetőség szerint ébredés után töltsünk néhány percet az ágyban es próbáljuk meg a folyamatot teljes pozitivitással elvégezni.  A lényege a dolognak ,hogy az első gondolatok az asztrális vissza teres után ( ébredés ) a legerősebb manifesztációval bírnak így ebben az időpontban a leghatékonyabb maga a technika. 
Az  második fontos alap pillér az időtartam: Az elohimtől kapott információk alapján az emberi GDME ( gondolat dinamikai manifesztációs energia ) tényleges megindításához minimum 17 mp kell. A következő lépcsőfok haladóknak a 34 mp aztán pedig az 54 mp . Ez az azt jelenti , hogy ennyi ideig szükséges magát a pozitív intenzív érzelmi vizualizációt fenntartani a képzeletünkbe. Mindezt persze úgy kell kivitelezni ,hogy ne csússzon közbe egy negatív gondolat ebben az intervallumban. Ha esetleg mégis így alakulna akkor érdemes egy kicsit később újra megpróbálni. De persze en abból indulok ki ,hogy nem lehet olyan nehéz 17 mp-ig kizárólag pozitív gondolatokat táplálni. Főleg ,hogy szitkozódni órákon keresztül képesek vagyunk megállás nélkül :) Hogy miért pont 17 , 34, 54 mp ? Ez az érték a dimenziónk karakterisztikája és, az emberi tudat összefüggéseiből adódik. Persze en egy 9. Dimenziós lénynek teljes mertekben elhiszem ,hiszen ők messze jobban átlátják az univerzum működését mint mi. Ennek a legjobb bizonyítéka hogy ők ott vannak mi meg itt. 
A  harmadik fontos alap pillér és egyben a legfontosabb is maga az "érzelmi vizualizáció" megértése: Ez tulajdonképpen egy olyan álmodozás amibe belevisszük az érzelmeinket is. Az érzelmek a kulcs a manifesztációhoz ezért is vagyunk olyan hatékonyak abban amit szívvel lélekkel tervezünk. Az "érzelmi vizualizáció" során tulajdonképpen nincs mas dolgunk mint elképzelni magunkat abban a helyzetbe legyen az élethelyzet vagy pedig egészségi állapot amire vágyunk. Tehát például lássunk magunkat a jövőben egészségesnek es próbáljuk meg bele élni magunkat ,hogy milyen jó érzés is ott lenni egészségesen probléma mentesen. Itt van egy csavar gondolatdinamikai aspektusból nézve. Az "érzelmi vizualizációt" úgy kell felépíteni magunkban ,hogy például ne azon legyen a fókusz ,hogy nem vagyunk betegek ,hanem úgy kell felépíteni mintha a betegség sose lett volna. Ezt gyakorlatban úgy kell elképzelni ,hogy ha például valakinek hosszú krónikus fajdalmai vannak akkor neki azt kell elképzelnie ,hogy milyen jó is ,hogy úgy élheti az életét ahogy mindig is szerette volna. Tehát  úgy kell elképzelnie a jövőjét és beleélnie magát mintha a fájdalom sose korlátozta volna be. Tehát "érzelmi vizualizáció" akkor hatékony ha nincs is kronológiai kapcsolat a saját addig ismert előtörténetünk és a vizualizáció között. A legjobb ha pusztán elképzeljük a vágyott életet vagy élet minőséget és bele éljük magunkat hogy milyen jó érzés is az. Pl láthatjuk magunkat egészségesen sétálni boldogságban a természetben elvezve a napsütést úgy mintha sose lett volna semmilyen problémánk. Elképzelhetjük a vágyott élet helyzetet , szerelmet, anyagi szituációt vagy spirituális fejlettséget vagy barmit. A lényeg ,hogy lássuk azt és éljük át érzelmileg amit szeretnénk.   Ezzel létre hozzunk egy új rezgés vektort amit ha minden nap elvégzünk legalább 17 mp hosszan minden fajta negatív gondolat es kétség nélkül akkor  az első érzékelhető eredmények a valóságunk vissza tükröződésében nagyjából 2 hét után már megjelenhetnek ( itt most elsősorban egészségi állapotra vonatkoztatva mondom ) . Természetesen ha tovább fenntudjuk tartani a lelkes ábrándozást mint 17 mp akkor próbálkozhatunk a 34 és 54 mp el is de úgyse tudjuk merni mennyi idő telik el így a lényeg hogy ábrándozzunk érzelmekkel megöltve a vizualizációt amíg csak jólesik de minimum 17 mp-ig. 
 
Az elohim említette még a fontosságát a lefekvés előtti hála érzésének. Ha minden este halával távozunk az asztrális világba annak nagyon pozitív hatása van a valóságunk visszatükröződésére így mindenkinek csak ajánlani tudom. 
 
Röviden összefoglalva , a technika lényege ,hogy létrehozunk egy új energetikai mintát az érzelmeink és a vizualizációnk segítségével és ezzel nemes egyszerűséggel elérjük ,hogy a valóságunk vissza tükröződése megváltozzon abba az irányba amire leginkább vágyunk. Legyen az bármi is. A quantum pillanatban a most minden verziója egyidejűleg létezik és életünk minden lehetséges kimenetele létezik párhuzamosan. Amit ezzel a technikával elsajátítunk az nem más mint  a saját tudatunk es valóságunk közötti korreláció megértésése. Minden amit tapasztalunk és látunk az az együttes eredménye a tudatunk, a lelkünk és a tudat alattink manifesztációjának. Ezzel a technikával azt érjük el ,hogy az érzelmeken keresztül egyidejűleg hatunk minden részünkre ( lelek, tudat , tudat alatti , erzelmi test stb..)    Ennek köszönhetően ha megértjük a technika alap tézisét és ,hogy miként hozzuk létre a saját valóságunk akkor rájövünk ,hogy egyedül mi magunk vagyunk felelősek azért amit tükröződésként magunk körül látunk. Pl. Szemét volt az orvos , nem kaptam megfelelő ellátást? Persze a kormány a hibás... De ezen a ponton érdemes feltenni a kérdést , miért vagyok a létező összes valóság azon párhuzamos verziójába ahol szemet volt velem az orvos és a kormány meg mutyizik ? Ha nem vagy elégedett azzal amit látsz magad körül hát változtass magadon ,hogy egy jobb tükörképet láthass.. Ennek a megértésével az életed bármilyen módon átformálhatod , az egyetlen valós limitáció az a saját képességeinket definiáló hitrendszerünk.
 
Namaste 
Vanhover 
    
 
 
Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr688574462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása