Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hirek ( 2016.08.29 )

2016. augusztus 29. 07:39 - Vanhover

A galaktikus felho pontos erkezesi datuma, vilaggazdasagi destabilitas , az idegenek es emberi vezetok augusztusi targyalasa , a skalaris mezo generator prototipusa

exopoliticnews.jpg

Rengeteg dolog tortenik most egyidoben ezekrol szeretnek egy rovidebb osszefoglalot irni. Az elso es talan legfontosabb ,hogy az idegenek 300e merfold tavlosagra huzodtak a naprendszertol es nagyon megcsappant most a foldet latogato idegenek szama. Gyakorlatilag az osszes 4D idegen elhagyta a regiot csak az 5-6 Dimenzios lenyek maradtak fizikai ertelmbe kozel. Megtudtuk hogy pontosan Szeptember 7-en er ide a felho a foldhoz. Technikailag sokkal inkabb ekkor keresztezi a naprendszerunk a galaktikus palyajan de ez lenyegtelen is. Amit tudni kell ,hogy igazabol az idegenek se tudjak pontosan ,hogy mi fog tortenni csak feltetelezeseik vannak. A fold eddig egyszer repult keresztul ezen a felhon amit igazabol az idegenek se ertenek teljesen. A naprendszerunk is kering a galaxis kozpontja korul es egy teljes kor az tobb billiard ev. A fold letezese soran eddig egyszer keresztezte ezt a felhot de akkor meg a felszinen semmilyen eletforma nem volt megtalalhato igy nincs arra vonatkozo informacio ,hogy mikent fog ez most rank hatni. Az biztos ,hogy hatassal lessz rank nagyon sok szinten de ,hogy pontosan milyen hatassal azt az idegenek is csak talalgatjak nekem ugy tunik. Amire szamithatunk , az fiziologiai ertelmbe egy bizonyos faradsag mivel a fold alap frekfrenciaja novekedik igy a testunk is adoptalja magat hozza lassan ez pedig energia igenyes folyamat. Sokaknal allergia szeru tunetek jelentkezhetnek ( olyanoknal is akik sose voltak alergiasak ). A masik ami varhato ,hogy a felho 3 honapig fogja a foldet magaba olelni es a felhon bellul is eltero az energia fluxus erossege. Szoval ez azt jelenti hogy lehetnek nyugodtabb es kemenyebb idoszakok most a kovetkezo 3 honapban. Rengeteg olyan dolgot erzekelhetunk ami szinte alomszeruve alakitja az erzekelesunket. Ez olyan mintha az idovonalakba atlatnak es sok nagyon sok dejavou elmenyunk lehet. Valoszinuleg sok valltozast fog ez hozni az emberisegnek legalabbis sokan olyan olyan absztrakt jelensegeket tapasztalahatnak meg ami meginditja bennuk a kivancsisagot hogy ez most akkor mivolt.Ez remelhetoleg segit majd hogy a foldi emberek globalis szinten is elkezdjenek "felebredni" es kerdeseket feltenni. Mivel tenyleg senki se tudja mi varhato igy szerintem okosabbak leszunk mikor mar a felhobe vagyunk es az idegenek az elso monitorozasi eredmenyeket megosztjak velunk.

Egyre komolyabb helyzetben a vilag gazdasag. Az idegenek monitorozzag a globalis toke piacot es gazdasagi helyzetet es menthetetlenul kiegyensulyozatlan ezido tajt. Sokaknak tunhet ugy hogy most stabil nyugodt a gazdasag de a hatter kormanyok mar keszulnek az ossze omlasra . Es aki kicsit jobban latja a vilag gazdasagi helyzetet annak nyilvanvalo ,hogy itt komoly problema lessz hamarosan.  Ha elindul a lavina akkor nagyon gyorsan bekovetkezik es vegig soporhet igy mostmar az idegenek konkretan elkezdtek mondani ,hogy kezdjunk bele legalabb egy minimum 2 de idealisan egy 8 hetre elegendo elelmiszer viz es egyeb szukseges dolgok "bespajzolasara". Ugye nem kell nagy kepzelo ero ahhoz mekkora gondba leszunk ha nincs egy ideig viz , aram vagy amint nincs gazolaj/benzin megall a logisztikai aru szallitas es mindenki fizeteskeptelen akkor hamar elfogynak a dolgok a boltokbol. Szoval en szemely szerint viztisztio tablettakat, NRG5 veszhelyzeti etelt es gyogyszerek valamint futes es vilagitast segito eszkozok beszerzesebe kezdenek. Ami meg fontosabb hogy probaljatok kozossegeket szervezni es egyutt kialakitani , hogy aztan kesobb kozossegkent tudjatok ossze dologzni ha tenyleg jon a nehez ido. Jelenleg meg nincs ok az aggodalomra viszont itt az ido elkezdeni legalabb gondolat szintjen felkeszulni hogy mit csinalnek ha ez vagy az tortennik. En ugy latom a legnagyobb gond a kaosz lessz , amikor az emberek atkapcsolnak egy allat szeru tulelo uzemmodba akkor az senkinek se jo de hat mit lehet tenni. Az idegenek "legujabb" felmerese alapjan rosszabb esetben jovo ev kozepen "jobb" esetben 4 evenbellul biztosan bekovetkezik ez az ossze omlas. A legjobb ha felkeszulunk arra hogy ne fuggjunk masoktol es az adott helyzet lehetoseg szerint felkeszulten erjen minket. Mindenkinek szive joga eldonteni hogy komolyan veszi-e ezeket a figyelmezteteseket vagy se en csak annyit mondok ra, hogy rengeteg penzt koltunk ilyen olyan biztositasokra, lakas, kocsi, vagyon.... Ha ugy erezzuk egy ilyen dolog bekovetkezhet akkor nekem logikus ,hogy erre is felkeszulunk vagy legalabbis elkezdjuk aprankent. Az NRG5 veszhelyzeti kaja amugy 20 evig elall szoval nem nyulunk vele nagyon melle.  de 23 kiloval ( 1 karton ) akar 48 napig is kihuzza egy ember. Ennek a legmagasabb a taplalek / tomeg aranya szoval ha esetleg elkell hagyjuk az adott helyszinunk akkor ezt konyebb magunkal vinni mint a fel kamrat. 

Most volt augsztusban az idegenek es az embersieg vezetoinek az uj tanacskozasa. Atuto eredmenyt most sem sikerult elerni , semmilyen fronton de az idegenek pozitivkent emlitik ,hogy olyan temakban amikben korabban az emberi vezetok koznekvensen nemet mondtak most legalabb mar nemi kommunikacio zajlik. Egy ilyen talalkozo 4 napig tart es a 2. napon mar a teljes foldi vezetoseg jelen volt. Rengeteget kerdezik az idegeneket bolygo vedelmi kerdesekben ,hiszen ilyesztoen sok az idegen faj a fold korul. Nagyon sok uj pozitiv szandeku idegen jott es negativ szandeku is eppugy. Tehat a foldi vezetok joggal felnek de a hozza allasuk nem eppen a bolygo javat szolgalja. Kezdtek megnyilni affele ,hogy engedelyezzek az idegenekek hogy embereket transzpotaljanak a hajoikra de kizarolag egeszsegugyi celokbol kifolyolag. Persze nem meglepo modon ezt is csak a sajat csaladjaik szamara es magasabb ranku emberek szamara tennek elerhetove amire az idegenek megint csak azt mondtak vagy mindenkinek jar ez vagy senkinek se. Mindazonaltal en azt is latom ,hogy az idegenek valasztanak ki ,hogy kinek segitsenek mer 7 billiard embernek nem tudjak okse megoldani az egeszsegugyi helyzetet. Szoval van itt nemi exopolitikai konfliktus ezen a teren. Mindazonaltal az idegenek mar atadtak a rak es sok mas betegseg gyogymodjat ezt egyenlore a vezetok vissza tartjak. Az egyik faj aki nagyon melyen elemzi a gazdasagi helyzetet azt mondta ,hogy a gazdasagi vallsag az elelmiszer arakkal fog indulni. Ha megfigyeljuk olyan idojarasi helyzetek vannak iden amik teljesen furcsak es ujak. Ez azt jelenti hogy a klima rendszer valltozasa hatassal lessz a rovar es noveny vilagra amik lassabban vagy egyaltalan nem tudnak majd alkalmazkodni ez pedig olyan novenyek mint pl a buza termekenyseget radikalisan csokkenti. Ez egy kicsit lassabb folyamat de ugy fogalmaztak amint egy orszagban csokken a termeny hozam ugy azt mas orszagokbol kell majd potolni ezzel az adott orszag valutaja ertektelenedni kezd. Ebbol az kovetkezik hogy amint egy orszag valutaja gyengul ugy azzal egyidoben no az allam adossaga hiszen az adossagot vissza kell fizetni a jelenlegi rendszer szerint viszont csokkent termennyel nem onellato es meg tobb adossaga is lessz es ezzel meg inkabb fizetes keptelenne valik.Ez fogja beinditani sok helyen a komoly problemakat az idegenek szerint. Szoval a klima valltozas komoly problema lessz rovid idon bellul hiszen nagyon megterheli azokat a fajokat novenyeket amik az emberiseg alapveto elelmezesert felelosek. 

De a vegere legyen valmi jo hir is. Oszinten szolva kicsit "utalom" hogy ilyen hirekkel tudok csak szolgalni de ez most a helyzet es szerintem jobb bizonyos dolgokkal szembenezni es felkeszulni mint utolag sajnalkozni. Szoval elkeszultem a prototipussal a "skalaris mezo generatorral" es mostmar a vilag tobb pontjan a csoportbol hasznaljak is es nagyon pozitiv hatasokrol vannak beszamolok. Errol egy kulon posztot fogok nyitni idovel szoval most itt nem mennek bele a reszletekbe de egy kepet a sajat magam alltal keszitett eszkozrol megosztok. 

A kepen lathato rendszer legnagyobb elonye , hogy stailizal , energetikailag tolti az embert, segit vissza emlekezni tobb asztralis elmenyre es alomra. Mindezt ugy ,hogy kepes sejt szinten novelni a sejtek teljesitmenyet igy kb erositi az agyi szinapszis mukodest. Nagyon sokaknal turbozta a kreativitast, a tanulekonysagot , a spiritualitast, uj erzekek kialakitasat es hasonloak. Szoval szamataln teruleten alkalmazhato es nekem is rengeteg pozitiv elmenyem van ezzel kapcsolatban. Szoval igy nez ki az ujabb prototipus amit mar klinikai teszteknek is alavetunk San Diegoba egy laborban. 

Igyekszem majd amint minel tobb infot megosztani a most kovetkezo idoszakban es ha esetleg valami olyat tapasztaltok ami emlitesre melto akkor ne legyetek restek megosztani velem. 

Es egy kep amikor tobb ilyen generator kotok ossze cluster modban.

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr8611658136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása