Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

A barati idegen fajok eletmento tevekenysegei I.

2014. december 03. 15:51 - Vanhover

Sokak alltal megcsak nemis sejtett esemenyek zajlanak a hatterbe amik mar sokadszor mentik meg sok ember es az emberiseg eletet anlekul ,hogy arrol barki tudott volna es anlekul ,hogy ezert akar csak koszonetet mondtunk volna. Ezen irasomban  szeretnem feltarni es kifelyezni a halamat azon barati es segito idegen civilizaciok szamara akik hajlandoak voltak szembemenni a galaktikus szovetsegek iranyelveivel es megmenteni minket inmaron sokadszor. Tobb barati idegennel fojtatott beszelgetesbol tisztan korvonalazodott a helyzet a foldel kapcsolatban. Az alap koncepcio es eljaras a meg nem galaktikus szintre emelkedett fajoknal mint mi az az ,hogy nem szabad a fejlodesukbe semmilyen modon beavatkozni es minimalizalni kell minden iterakciot. A segito idegenek eggyik alltalam jobban ismert szovetsege a "Grrfekt nier"  ( Lyran nyelven ) . Ezen szovetseg 8-10 fajbol all ossze olyanokbol mint  Lyran, Arcturian,  Fendorian, Pleiadian , Yahel ,baratsagos reptilianok egy csoportja , Erran , es meg sokan akik nevei meg nem kerultek eddig szoba. Ezen szovetseg komoly erofesziteseket tesz a megsegitesunkre. Nezzuk talan ezeket pontba szedve:

 

- Veszelyes tektonikai lemezmozgasok izolalasa es mozgasanak enyhitese. Ez azt jelenti ,hogy folyamatosan tobb anyahajoval vannak jelen a nagyobb kontinensek felett es monitorozzak a fold geologiai aktivitasat. Amennyiben olyan mozgast erzekelnek ami a melyebb lemezretegekben ment vegbe akkor azonnal kozbe avatkoznak. Tudni kell hogy a melyebben fekvo lemez retegek minimalis mozgasa az a felszinen hatalmas pusztitasokat kepes vegbevinni. Legutobb meseltek ,hogy a klaiforniai lemeznel volt nagyon nehez vissza szoritani a foldrengesek erejet. 8-9 es erossegrol egeszen 6.8 ig sikerult. De ahogy az is kiderult amikor a fold egy pontjan vissza szoritjak akkor valahol mashol keletkezik problema. Ezutan grolandon keletkezett nehez helyzet. A lenyeg az ,hogy folyamatosan figyelik es enyhitik a foldrengesek erejet azon okbol ,hogy az minimalis karokat vagy aldozatokat koveteljenek ezen termeszeti katasztrofaink. 

 

- Vulkanikus tevekenyseg szabalyozasa es nagyobb hordereju kitoresek elfolytasa. A fenti kepen egy Yahel cigar shaped kozepes osztalyu hajo lathato. Az ilyen modon valo segitseg nagyon sokat segit rajtunk. Eddig az elmondasaik alapjan tobb szuper kitorest sikerult megakadalyozni ami nagyon sok ember eletet kovetelhette volna. A szuperkitoresek akar rovid ido alatt a bolygo nagy reszet kepesek hamufelhovel elboritani ezaltal komoly problemakat okozva.

 

 

- Mesterseges vedohalo epitese a fold es a nap koze ami redukalja a CME szuperkitoressekkel jaro sugarzas foldre gyakorolt hatasat. Ezen vedohalo egy specialis reszecske felhot jelent amit a 2014 es ev kozepen hoztak letre. Jelen pillanatban eddig nincs tudomasunk rola ,hogy hasznalva volt e vagy se. Mindenesetre komoly energia es technologiai kihivas volt az elkeszitese ezert jo okuk volt ,hogy telepitsek. 

 

- A nuklearis intezmenyeink folyamatos monitorozasa es a magfuzios folyamatok stabilizalasa es karok enyhitese amennyiben valamilyen katasztrofara kerulne sor. A segito idegenek komoly energiat es figyelmet szentelnek a nukleris fegyverek es letesitmenyek allapotara es felhasznalasara. Mivel a nuklearis energia rendkivuli modon kepes a biodiverzitast karositani es egy bolygot teljesen kiiratni ezert az idegenek kozotti  egyezmenyek ertelmeben barmikor amikor nuklearis problema merul fel akkor beavatkozhatnak. Ez tobb esetben is megtortent es komoly energiakat mozgositottak a radioaktiv szenyezesek csokkentesere. 

 

- Atomhaboruk megakadalyozasa az atom toltetek kiloves utani megsemmisitisevel. Eddig immaron tobb alkalommal akadalyoztak meg segito idegenek az atomhaboru kitoreset a toltetek semlegesitesevel vagy mar kiloves elott valo blokkolassal. 

 

- A fold magneses polusainak stabilizalasa. A fold magneses polusa mar vagy 30 evvel ezelott tengelyt valtott volna amennyiben nem stabilizaljak az idegen barataink. Egy polus valtas komoly problemakat okozhatna az emberiseg es az elovilag  szamara is. Minden magneses orientaciot hasznalo  eloleny es  technologia komoly karokat szenvedne. A polus valtas folyaman a fold termeszetes sugarzast elterelo mezoje is torzulna ideiglenesen ennel fogva nagyon sok karos sugarzas erne a felszint ami belathatatlan gondokat okozhatna. 

 

- A foldet kivulrol tamado szandekkal kozelito idegen civilizaciok tavoltartasa es exopolitikai konfliktusok kezelese a korulottunk jelen levo idegen fajok kozott. A fold galaktikus szinten onmagaban vettelen sok mas a mi szintunkon levo mas bolygoval egyetemben. Az itteni biodiverzitas es alltalanos diverzitas olyan erteket kepvisel az univerzumunkban amit rengeteg faj nagyon megbecsul es ennel fogva komoly tobb szovettseg alltal vedve van a kulso behatasok ellen. Az egyetlen modja jelenleg arto fajok jelenletenek a foldon az ha azt az emberi kormanyok tagjai szabad akaratukbol "segitsegul" hivjak. A foldon jelenleg 4-5 olyan szamunkra negativ faj van amiket a kormanyaink egyezmenyei engedtek at ezeken a vedohalokon. A szovetseg fontos kitetele ,hogy csak olyan kivulrol erkezo negativ tamadasokat foghat vissza amiket az emberiseg nem szabad akaratabol "invitalt meg". Jelen pillanatban a legnagyobb problemat az orosz elnok Putyin a reptilianokkal valo szovetsege okozza. A szovetseg nem tehet semmit amig putyin szabad akaratabol koveti ezen negativ faj utasitasait a szovetseguk ertelmeben. Hogy mindezt miert tette putyin? Az idegen faj nagyon komoly igereteket es nemi technologiat adott cserebe es hatalmat igert putyinnak. Tehat jelenleg az oroszok legtobb megmozdulasa nem emberi eredetu utasitasok alltal tortenik. 

 

- Es nem utolso sorban akar csak a jelenunk a jovonket is a segito szandeku idegeneknek koszonhetjuk. Az  alltaluk letrehozott hibridizacios programok az emberiseg termeszetes fejlodeset felgyorsitani hivatottak. Ezen programok fo celja ,hogy idegen dns infuzioval a programban reszt vevo emberek ellenallo kepesseget , alkalmazkodo kepesseget, telepatikus es spiritualis kepessegeit nagyban megnoveljek. A foldnek nincs olyan parhuzamos valosaga az idegenek elmondasa szerint ahol az emberiseg hibridizacio nelkul tulete volna sajat maga elpusztitasat kulso segitseg nelkul. Igy az emberiseg egy hibrid fajja fogja kiforni magat a jovoben es ennek az alap koveit eppen most teszik le idegen barataink. Ezen program reszese vagyok enis es ezert tudok ezekrol a dolgokrol beszamolni is.

 

Tehat erdemes leulni egy pillanatra es ujragondolni mindazt ami korulottunk zajlik. Sokadszor mentenek meg minket onmagunktol ugy hogy arrol megcsak nemist tudunk sose. Amig a mainstreeam azt kerdezgeti a musorokba egyedul vagyunk-e vajon vagy negativ szimben mutatja be az idegeneket a filmekben addig a valosag homlok egyenest az ellenkezoje mindennek. Nelkulok mar reg nem lennenk es nem letezhetne a ma ismert valosagunk.

Ezuton is a legmelyebb szeretetem es koszonetem kuldom minden olyan fajnak es szovetsegnek akik segitik a haladasunkat es a fajunk fennmaradasat.  

Namaste 

Vanhover

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr187403840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása