Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

A foldi kormanyaink exopolitikai magatartasa - CE-5 invitacios protokoll

2015. április 28. 15:20 - Vanhover

Hogy lephetek kapcsolatba fizikailag idegen fajokkal? - Ez egy egyszeru de gyakori kerdes amit feltesznek nekem ugyanakkor a  megvalaszolasahoz egy melyebb megertesre van szukseg. 

A rovid valasz az ,hogy direkt fizikalis kontaktus jelen pillanatban nem lehetseges sok okbol de nezzuk a lenyegesebb pontokat. Jelen pillanatban a nagyobb segito szandeku foldonkivuli szovetsegek ( Grrfiekt nier, Galactic federation ) regota targyalasban vannak a foldi kormanyokkal. A jelenlegi exopolitikai eggyezmenyek alapjan a foldi vezetok a leghatarozottabb modon megtiltottak az osszes veluk targyalo idegen szovetsegnek ,hogy a foldi emberekkel barmilyen fizikalis kapcsolatba keruljenek.Ezzel reszben eggyet is ertenek latva mennyire felkeszuletlen a civilizacionk egy ilyen esemenyre. Ugyanezen kormanyok viszont bizonyos negativ fajokkal kotott egyezmenyek soran szereztek mar olyan technologiat amivel a  bekesen meglatogatni akaro idegeneket gond nelkul megtudnak semmisiteni.  Termeszetesen a pozitiv fajok kitudnak vedeni ezen tamadasokat .  A problema inkabb abbol fakad ,hogy a kormanyok minden olyan embert ,aki kapcsolatba kerul idegenekkel es toluk komolyabb informaciokat vagy bizonyitekokat kapna azt alapvetoen nemzetbiztonsagra veszelyes elemkent kezelnek. En szemely szerint kertem az idegen baratainkat ,hogy valamilyen kepi anyaggal segitsek a munkankat. Erre az volt a valasz ,hogy bar nagyon szivesen megtennek de ezzel azonnal potencialis veszelykent kezelnek a szemelyemet kormany szinten es igy veszelybe sodornak az erdetileg eltervezett eletutam. Igy jol latszik ,hogy az idegenekkel valo direkt kapcsolat eggyik nehezsege a foldi vezetoink hatarozott exopolitikai ellenallasa. A masodik problema az ,hogy meg ha engedelyeznek az ember-idegen talalkozast a foldon es ez beis kovetkezne akkor megis milyen modon akarnank kommunikalni? A problema az ,hogy amig nem alakul ki a telepatikus kepessegunk vagy nem beszelunk hang alapu idegen nyelveket ,addig nem tudunk veluk felreertes nelkul kommunikalni. A felreertesek pedig rendkivul kenyesek egy ilyen helyzetben.  A telepatikus kepessegeink fejlesztese tehat emiatt is eszencialis. Amint egy idegen lennyel telepatikus kapcsolatba kerulunk mindent latni a szandekaikat valamint okis latjak a mi szandekainkat. Ettol a pontol kezdve nem kell olyann dolgokkal foglalkozni mint a bizalom kiepitese ami egy lassu es harmadik fel allltal befolyasolhato folyamat. A jelenlegi targyalasok fo celja az idegenek oldalarol ,hogy megprobaljak megertetni az emberi vezetokkel ,hogy ha a foldon nemis engedelyezik az emberekkel valo oktatasi szandeku fizikalis kontaktust  akkor legalabb engedjek ,hogy a sajat hibridizacios programjaikban resztvevo embereket fizikalisan a foldrol nehany ora idotartamra elteleportalhassak.Ezen emberek szamara mar implantaltak hang alapu idegen nyelveket tovabba sok a programba resztvevo ember mar egy hasznalhato telepatikus kepesseg birtokaban van. Ezen szemelyek esszencialisak es a hidat kepezik majd az elso nyilt kapcsolatfelvetel soran. 

Termeszetesen meg ide vag a sokak alltal ismeretes  emberi elrablasok tenye. Ezen esemenyekrol sok film keszult es a filmipar is sokat csamcsog rajta.  Az ilyen esemenyek reszben a kormanyok tudtaval technologiaert cserebe engedelyezve lett. Tehat ha a cel az ,hogy valami technologiat kapjunk akkor egybol vallalhato az emberek csereeszkozkent valo hasznalata. Az erme masik oldala pedig az ,hogy ha az emberek fejlesztese es tanitasa a cel amiert nem jar technologia csupan csak sok fejlett ember akik kepesek lehetnek a civilizacionk megmentesere ,akkor mindjart a legnagyobb ellenallast tanusitjak. Tehat latni mennyire primitiv es korlatozott modon kezelik a vezetoink az idegenekkel valo kapcsolatat az emberisegnek.  

 

De akkor ugorjunk kicsit es nezzuk milyen modon lehetseges megiscsak egy idegen kapcsolatot elmeletileg letesiteni a totalis tiltas ellenere. Fontos megjegyezni ,hogy mint minden emberi kapcsolatnal is az is kell ,hogy egy idegen velunk szinten kapcsolatba akarjon kerulni. Tehat itt onmagaban az ,hogy mi szeretnenk kapcsolatba lepni nem mindig elegendo. Amit a kormanyok technologiaja es tiltasa nem tesz blokkolhatova az maga a spiritualis kapcsolat letesitese egy idegen lennyel. Ennek tobb modja is van. Az eggyik ilyen az ugynevezett CE-5 -os invitacios protokoll. Erre van is egy sikeres pelda az interneten. Ezen videora konkretan rakerdeztem az idegeneknel es megkertem oket ,hogy magyarazzak el megis mit takarnak ezek a koherens meditacios gondolatok. Az idegenek elmondasa alapjan egy ilyen invitacio a kovetkezokeppen nez ki. Elso korben egy nagyon eros szandekot kell magunkba kialakitani amiben megfogalmazzuk a kapcsolatfelvetelre es invitaciora iranyulo torekvesunket. Ez egy bizonyos agyi aktivitast valt ki ami az idegenek szamara tokeletesen detektalhato. Nagyon fontos hogy az invitacio szeretetteljes es oszinte legyen ezen gondolatot pedig pusztan fenn kell tartani. Sajnos nem tudjuk ki van a "kozelben" es nem tudni kit invitalunk meg. Ezert ez a vak invitacio egy kicsit akar veszelyes is lehet mert ugyebar nem tudni ki jon. A protokoll tehat nem mas mint egy spiritualis gondolat emisszio ami az idegenek szamara erzekelheto. Az elso amit ok tesznek pozitiv faj eseten az nem mas mint megprobalnak telepatikusan kapcsolatba lepni velunk ,hogy az invitaciora valaszoljanak. A legtobbunk sajnos ezt nem kepes fogadni ezert amennyiben ezen tenyt felismertek ugy eldonthetik ,hogy adnak e valamilyen jelet magukrol vagy se. Az idegenek elmondtak ,hogy amennyiben az invitacio valoban baratsagos es szeretetteljes es a kornyezo legter tiszta es nincs semmilyen negativ hatasa annak ha esetleg rovid idore felfedik magukat akkor lehetseges egy olyan elmeny atelese mint az alabbi videon is latszik. Amennyiben pozitiv fajrol van szo ugy az eggyezmenyeket betartva sose fognak kozel jonni hozzank. Amennyiben esetleg megkozelitenek egy hajoval szinte mar ilyeszto mertekben akkor jobb ha felhagyunk az invitacios meditacioval. Azon fajok akik nem tartjak tiszteletben a foldi egyezmenyeket azok potencialis kockazatot jelenthetnek rank nezve. Nem elonyos felkelteni egy negativ faj figyelmet. Amennyiben ilyesfalyta kapcsolatfelvetelre ahitozunk akkor erdemes infra vagy ultraibolya tartomanyban operalo kamerat is magunkal vinni. Ez jelen pillanatban a maximalis fizikai kapcsolat ami elerheto az idegenekkel a bolygo keretein bellul.  Amennyiben a foldi vezetokkel a targyalasok pozitiv iranyt veszenk ugy hamarosan elerhetove valik bizonyos kivalasztottak szamara a valos fizikai kapcsolat es kommunikacio egy foldon kivuli helyszinen. 

 

 

 

Egy kulon posztban osszefogom foglalni a tovabbi kapcsolati es kommunikacios lehetosegeket. Ugy mint Asztralis talalkozas ( spiritualis kepesseg ) , a tudatunk holografikus transzportalasa egy idegen hajora ( idegen technologia ) , Channeling - a test atadasa egy idegen tudat szamara , Telepatikus kapcsolat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr707405828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása