Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hirek ( 2016.23.07 )

2016. július 23. 20:13 - Vanhover

Az idegenek eltavolodnak a naprendszerunktol, a vilaggazdasagi helyzet valltozasa, olyan dolgot fog megtapasztalni a fold amit meg soha a letezese soran.

cloud.jpg

Az elmult idoszakban nagyon sok beszelgetes temaja volt az idegenek es koztunk a most kovetkezo fel eves periodus. A foldet es vele egyutt a naprendszerunket is egy teljesen uj galaktikus energia kod fogja keresztezni. Az idegenek elmondtak ,hogy ez a kod vagy energia felho ( ha ugy tetszik ) multidimenzionalis karakterisztikaju es a galaxis kozpontja felol erkezik. A multidimenzionalis karakterisztika azt jelenti ,hogy az energia felho tobb dimenzioban is egyszerre letezik. A most erkezo felhonek van 3-4-5. Dimenzios aspektusa es varhatoan szeptember kozepen eri el a naprendszerunket. A foldi csillagaszok eddig nem eszleltek mivel rengeteg olyan komponense van amit meg nem vagyunk kepesek detektalni csak mikor mar kozvetlenul benne vagyunk. A megfigyeleset tovabba az is neheziti ,hogy a galaxis kozpontja felol erkezik ami a csillag suruseg es a hatter sugarzas miatt amugy is nehezen vizsgalhato terulet. Nagyon sok informaciot es figyelmezetetest kaptunk a most kovetkezo idoszakra es a felho lehetseges foldre gyakorolt hatasara. Mivel az idegenek szamara is ritka esemenyrol van szo igy nehezen megjosolhato ,hogy milyen hatassal lessz a foldre. Ilyen tipusu multidimenzionalis felho meg sose keresztezte a naprendszerunket. Azt tudni kell ,hogy mivel nagyon eros 4. Dimenzios aspektusa van ami raadasul egy nagyon heves fluxus allapotban van ( olyan mint a tuz mozgasa megjosolhatatlan ) igy a legtobb olyan idegen mar most elhagyta a naprendszerunket akik 3-4. Dimenzioban letezenek. A minket segito idegenek is a 13 anyahajojukat a naprendszeren kivulre mozgattak. Elmondasuk szerint a felho rajuk is komoly hatassal lehet igy ok mar most egy nagyobb tavolsagbol figyelik a foldet. Tovabbi problema lehet ,hogy amig a felho belsejeben tartozkodik a fold addig a minket segito idegenek nehezebben tudnak velunk kommunikalni es esetlegesen segiteni a termesztei katasztrofakat illetoen. 

Nezzuk akkor melysegeben ,hogy mire szamithatunk. Alapvetoen a felho a 3. Dimenzios technikakra csekely hatassal lessz igy nem befolyasolja majd valoszinuleg a mindennapi eletet. A fold magneses mezeje a 3. dimenzios aspektusat eltereli igy az idegenek szerint nem jar semmi olyasmivel mint egy napkitores foldre gyakorolt hatasa. Komolyabb hatasa lessz viszont az elmenkre legalabbis azok elmejere akik mar nemileg integraltak a 4. dimenzios energiakat. Vannak emberek akik ezt tudjak masok nemis sejtik csak egyutt elnek vele. Az egyik legerdekesebb prognosztizalt mellekhatasa a felhonek az a benne levo energia mennyisege es annak a nagyon eros fluxusa. Az idegenek szerint ez konnyen jarhat azzal hogy a fold kulonbozo ido vonalai hullam szeruen ossze tolodnak vagy tavolodnak a felho belsejeben. Tehat a multidimenzionalis es parhuzamos ter ido strukturara lehet hatassa.  Ez eddig szep es jo de mit jelent ? Elmondasuk szerint lehetsegesse valnak olyan tapasztalatok az emberi elme szamara amit addig sose tapasztaltunk. Peldaul mikor ket idovonal nagyon kozel kerul egymashoz akkor a parhuzamos valosagokba lehetsegesse valik az "atlatas". Ezt ugy magyaraztak el nekunk ,hogy pl ulunk a szobaban es a szoba bizonyos reszei kisse eltolodnak es egy altenrativ szobat kezdunk el latni par pillanat erejeig. Lehetseges hogy egy egy geometriai el megduplazodik es ilyen kettos latas szeru elmenyben lehet reszunk. Mivel ez egyszerre nagyon sok emberrel tortenik meg igy az idegenek szerint elkezdunk majd valaszokat keresni a megelt tapasztalatokra. Ok ezt egy nagyon jo lehetosegnek latjak arra ,hogy a fajunk egesze uj kerdeseket tegyen fel onmagval es a letezesunkel kapcsolatban ami aztan kozelebb vihet minket az elso kapcsolat felvetelhez. A fold tobb parhuzamos verziojaban ( parhuzamos idovonalak ) mar tortentek kisebb "elso kapcsolatfelvetek" igy a mi ido vonalunk nemileg kesesben van ha ugy tetszik . Persze ez nem verseny futas de az idovonalunk fennmaradasa szempontjabol kritikus ,hogy mikor lepjuk mega kovetkezo evolucios lepest es valunk egy izolalt fajbol egy galaktikus tarsadalom reszeve. Tehat a most kovetkezo idoszak nagyon sok megjosolhatatlan esemenyt vonhat maga utan es igazabol senki se tudja mi fog pontosan tortenni a helyzet precedens jellege miatt. A hatter kormanyok mar ismerik a jelenseget es tudnak rola. Mivel rendelkeznek 4.dimenzios technikakkal igy rajuk ez komolyabb hatassal lehet mint az atlag emberekre. 

Az en szemelyes velemenyem az ,hogy amugy is egy eleg labilis vilag van kibontakozoban ha csak megfigyeljuk a mostani helyzetet vilag viszonylatban. Ha most az emberek elkezdenek mindenfele dolgokat megtapasztalni az eloszor egy kaoszt valthat ki mielott elkezdenenk valaszokat keresni. Az idegenek ebben a szeptembertol  - februarig tarto idoszakban nem tudnak majd annyit segiteni mint korabban ennel fogva szerintem nyilvanvalova valik majd szamunkra ,milyen nagy segitseget is jelentenek a fajunkra nezve. Ez elso sorban a hatter kormanyok pozitiv iranyu valltozasat jelentheti. Az idegenek mar nagyon sok targyalas soran felvetettek ,hogy szeretnek embereket transzportalni rovid idore az anyahajoikra oktatas es egeszsegugyi segitseg celjabol. Ezt eddig a kormanyok elutasitottak. Termeszetesen vannak olyan idegenek akik nem torodve a kormanyok dontesevel mar transzportaltak embereket de a minket segitok tudjak ,hogy komoly eredmenyt csak a foldi vezetssel karoltve tudnak elerni igy ok egyenlore tiszteletben tartva az egyezmenyeket nem transzportaltak meg embereket. Remenyeik szerint a kormanyok a most kovetkezo idoszak utan nagyobb hajlandosagot mutathatnak majd a fajunk es az idegenek kozotti iterakciok engedelyezesere. 

A vilaggazdasagi helyzet is ossze omloban van. Egyes idegen prognozisok szerint mar az ev vegen elindulhat egy vilag szintu gazdasagi es penzugyi ossze omlas amit egy 3-8 hetes kaosz kovet. Mas prognozisok szerint 2 even bellul fog ez bekovetkezni de biztosan es elkerulhetetlenul jon. A problema az hogy mar a hatter kormanyok is keszulnek ra es igyekeznek az osszeomlas utan a penzugyi rendszert ujra inditani ezzel a hatalmukat ujra megerositeni. A penzugyi rendszer a centralizaltsaga miatt nagyon hatranyos egy faj gazdasagi es keresekedelmi strukturajat tekintve. Az idegenek abban biznak ,hogy mikor a penzugyi rendszer ossze omlik kepesek lesznek nekunk olyan alternativ rendszerket es tarsadalmi es gazdasagi koncepciokat kinalni amik aztan egy sokkal egeszsegesebb es fenntarthatobb tarsadalmi es gazdasagi strukturat fognak jelenteni a fajunk szamara. A most hatalmon levo kormanyok nem a fajunk javat szolgaljak hanem onmaguk hatalmi poziciojat. Ennel fogva a sajat hatalmi vagyuk es a sajat fajuk "lenezese" hosszu tavon mindenkeppen az idovonalunk veget jelentene ezert is fontos hogy minel elobb az emberiseg egysegbe keruljon es egy uj fajta rendszert hozzon letre. A gazdasagi ossze omlas minel elobb kovetkezik be annal jobb. 

Igyekszunk minel tobb informaciot gyujteni a most kovetkezo idoszakrol es gyakorlatiasabb tanacsokat kidolgozni arra vonatkozoan hogy mikent kezeljuk a varhato "elmenyeket" . Mivel a felho erkezeseig meg kb 2 honap van igy lehetosegunk vanjobban felkeszulni  ra. 

Az idegenek a terroizmussal kapcsolatos pronozisai bebizonyosodni latszanak. A mostani Müncheni  tamadas is ezt tamasztja ala. Az idegenek anno elmondtak ,hogy megszaporodnak majd a terrorista akciok as azok az emberek akik a felelmuket nem tudjak kontrolalni olyan egyeni akciokba kezdenek mint amit most is lathattunk. Ezt mar korabban mondtak es nagyon jol beiigazolodni latszik. A terrorizmus van a lengnagyobb rombolo hatassal az elso kapcsolat felvetelre. Mivel a fajunkban felerositi a felelmet az idegen gyuloletet es az egyseg helyett szegregacioba taszit ezert az elso kapcsolat felvetelt teljesen hatranyosan erinti. Egyenlore a 2020 as cel  is eleg utopisztikusnak latszik de komoly valltozast jelenthet ez a felho es az ha a hatter kormanyok engedekenyebben allnak majd a minket segiteni kivano idegenek programjaihoz. 

Namaste

Nies

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr28909798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása