Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Surgos uzenet az Elementalok tarsadalmatol

2015. február 22. 17:13 - Vanhover

A 2015.Februar 22.-en zajlott kommunikacio soran elso alkalommal egy foldi elemental jott hogy informaciot adjon at szamunkra. Elmondta hogy a fold szenved es nagyon nehezen fenntarthato szamukra az egyensuly. Kerlelte az embereket hogy az alltaluk kialakitott szisztema szerint meghatarozott idokozonkent kuldjunk energiat es szeretetet a fold szamara. Ez azt jelenti hogy mindenki a sajat idozonajaban 3,7 es 11 orakkor ha modja van ra pusztan gondoljon egy par pillanat erejeig a foldre szeretettel. Lelekben olelje meg akar. A fold eppen ugy egy entitas akarcsak mi vagyunk. Es ahogy mi is szenvedunk a szeretet hianytol ugy teszi ezt o maga is.  A fold egy masfajta letezesi forma ha ugy tetszik de pont ugy erez es vannak fajdalmai akarcsak nekunk.

Az elementalok azok a dimenzio kozi lenyek akik segitik az allatvilagot es a foldi termeszeti harmoniat fenntartani. Az o munkalyuk esszencialis a bolygo es onmagunk szamara is. Elmondtak nekunk hogy nagyon komoly problema van japanban az atom szennyezes miatt ami rendkivuli karokat okoz a foldi okoszisztemaban azon a teruleten. Termeszetesen ez kesobb bolygo szinten is kifog hatni ha nem sikerul kordaba tartani. A masik problema ami aktualis hogy a mehek es pillangok egy komoly reszet idegen lenyek ugymond "elvittek" a bolygonkrol ezaltal komoly problemat okozva. Az elementalok probaljak vissza szerezni az elvesztett meh es pillango populaciot de ez reven egy agressziv faj alltal tortent ok magukat is veszelynek teszik ki magukat ezaltal.

Tovabbi problema a foldben akumlalodott szennyezo es mergezo anyagok bizonyos teruleteken teljesen kifogjak pusztitatni az ottani okoszisztemakat. Amit mi tenni tudunk az nem mas mint energiat es szeretetet sugarzunk a fold szamara. Ha valaki nem erte ez miert jo akkor gondoljon csak bele neki milyen jol esik egy masik embertol kapott megnyugtato szo vagy szeretet mikor peldaul korhazban van valamilyen problema miatt. Pontosan ugyan igy van a fold is. Amikor szeretve vagyunk a lelkunk es az ongyogyito mehanizmusok is messze jobban es hatekonyabban mukodnek mint depressziv allapotban. 

Tehat aki segiteni akar annak itt egy nagyon egyszeru es barhol barmikor kivitelezheto mod ra. 

Namaste 

Vanhover

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr97403830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása