Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Ez a blog most micsoda es miert? ( Kerdesek valaszok topik a normalis emberek szamara )

2015. április 28. 08:26 - Vanhover

Ebben a posztban szeretnem osszegyujteni a legtobb a bloggal kapcsolatos felmerulo kerdest , kritikat valamint ezekre valamifele valaszt adni az amugy szkeptikus emberek szamara is.  

A szerkeszto esetleg valami orvosi kezelesre szorul ,hogy ilyeneket ir? :)

A jelenleg elfogadott pszichiátriai szakirodalom alapjan hatarozottan igen. 

 

Mi a celja ezzel a bloggal?

Az emberek szamara racionalis modon elfogadhatatlan informaciok szubliminaris atadasa. Talan olyan 2020 magassagaba mar majd valami ertelmet is nyernek vagy feldolgozhatoak lesznek az itt leirt informaciok. 

De hat mindenki megvan rokonyodve azon micsoda suletlensegeket ir es azt is milyen rosszul teszi most akkor megis miert? :)

A szerkeszto tokeletesen tudja ,hogy a legtobb ember milyen informaciora kapacitalhato. Ennel fogva nagyon is relevans az emberek negativ es elutasito reakcioja. Az sokkal nagyobb gond lenne ha egyszerre mindenki elfogadna ezen irasokat valosagosnak... Erre a vilagunk legkevesbe sincs felkeszulve.  

Hogy lehet valakinek ilyen csapnivalo helyesirasa ? Miert nem veszi a faradsagot ,hogy az alap dolgokat megtanulja?

A szerkeszto ilyen teren egy funkcionalis analfabeta. Igaz beszel 4 nyelven  ( de  helytelenul ) valamint 6 programozasi nyelven magas fokon operal es fejleszt ( igaz ott van debugger )   De messze nem egy cikkiro alkat es kulonben is szegyelje csak magat es allja a publikum sarat ,hogy ilyen alap dolgokat nem volt kepes elfogadhato modon megtanulni. A legjobb orom a karorom szoktak mondani igy az engem biralokat megis orvendeztetnem eme informacioval:) Probalkoztam a hihetetlen magazinnak cikket irni es a nyilvanvalo foglamazasbeli es stilisztikai hibaim miatt az elso bekuldott cikk utan szoba se alltak velem tobbe... Minek utan a cikk megirasa rengeteg ido volt  es vegul elis bukott a dolog igy figyelembe veve a sajat iroi adottsagaimat ugydontottem inkabb a minel tobb informacio megosztasara forditanam az idomet es nem a helyes stilisztika kialakitasara. 

Most akkor ez az oldal egy vicc vagy a valosagot reprezentalja?

15 evnyi aktiv kutatas es szamtalan szemelyes bizonyitek es direkt kapcsolat az idegenekkel gyozte meg a cikkirot. Nyilvan aki eloszor olvassa annak pusztan az intellektulais elmevel figyelve ez egy baromsag valamint egy beteg ember elmelkedese az interneten aki segitsegre szorul. Ez igy van rendjen.  Minden olyat ami esetleg sertheti a hitrendszerunket , valosagkepunket az egy egeszseges onvedelmi reakciot valt ki. Ez alltalaban valamilyen ongiazolasi rohamban csucsosodik ki amiben az egyen kifelyezesre juttatja ,hogy a sajat intellektualis nezopontjukbol ez az egesz egy hulyeseg.Tovabbi erdekes jelenseg ,hogy a nyitott szemelyek akik kepesek lennenek befogadni az informaciot alltalaban a primitivebb agresszorok tamadasa miatt nem mernek hangot adni esetleges eggyetertesuknek , erdeklodesuknek. Igy az ellenzok tabora szamara tunhet a kommentek alapjan ugy ,hogy az o igazsaguk az eggyetlen es abszolut. Ugyanakkor hatalmas problemat okozna ha ez nem igy lenne es egybol mindenki elfogadna valosaganak. Az elmenk es a tarsadalmunk nincs arra kapacitalva ,hogy ilyen informaciokat  kepes legyen elsore befogadni es feldolgozni. 

Most akkor mit kezdjen az atlagos ember az ilyen informaciokkal?

Talan a legokosabb elsore teljesen valotlannak beallitani az itteni irasokat. Igy teljesseggel elkerulheto a valosagkepuk legcsekelyebb merteku ezen blog alltali befolyasoltsaga. Ugyanakkor hosszu tavon erdemes feltenni a kerdest magunknak mivan ha csak egy toredeke igaz annak ami itt levan irva? Az egytlen celja a blognak az olvaso latokorenek tagitasa es ezzel felkeszitese a jovobeli esemenyek befogadasara. 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment
Címkék: About

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr767404780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizaza 2015.04.28. 13:00:27

Örülök, hogy újra megjelent a honlap. Sajnos két tábor van, akik hiszik és akik nem hiszik ezeket a dolgokat. Akik bizonytalanok, azok a nem táborát erősítik. Lehet nevetni nekik. Mi meg örülünk az újabb infóknak. Köszönjük.

Athéné 2015.08.26. 18:23:29

Üdv!
3 hónapja olvasom ezt a blogot, egy ismeretlen ismerősöm hívta fel rá a figyelmem. Nyitottan, megfigyelő üzemmódban csemegézek a tömény információk közül. Szeretném megköszönni, hogy mindezeket megosztod velünk.

Namaste
süti beállítások módosítása