Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hirek ( 2015.06.27 )

2015. június 28. 10:32 - Vanhover

Nagy kiterjedesu bolygo szintu pszihikai tamadas a foldon. Uj taggal bovult a minket tamogato szovetseg. Egy nagyon eros negativ szovetseg felhagyhat a fold felemelkedesenek a hatraltatasaval.

exopoliticnews.jpg

Tekker ( Lyran ) elmondta ,hogy az elmult heten egy nagyon kifinomult a fold nagy reszere kiterjedo pszihikai tamadas tortent. Az esemeny 2 kulonbozo negativ reptilian csoport kollaboraciojahoz kotheto. A bolygo egeszen sikertul nehany szazalek produktivitasi csokkenest elerni. Az elmult napok esemenyei alapjan jol lathato a tamadas ereje. Maga a tamadas tenye a kapcsolat a kulonbozo terror esemenyek kozott is. A tamadas lenyege minden olyan negativ erzes es gondolat esetleg szandek exponencialis felerositese ami amugy is bennunk van. Olyan erzesek kerithetik az embert hatalama amikrol logikusan erezzuk ,hogy ez kicsit tulzas de megis erezzuk es nem ertjuk az intenzitasanak a valodi okat. A legerosebb hatast a tamadas az angliai regioban fejtette ki. Mivel minden nepcsoport mas gondolat mintakkal rendelkezik igy bizonyos gondolat mintak jobban felerosithetoek mint  masok. A terror esemenyek es a sok negativitas alapvetoen tehat mestersegesen indikalt esemeny volt. Mikor ilyen modon felerositenek egy meglevo erzest az tobbnyire elegendo "lenduletet" ad az adott szemelynek ,hogy a sajat termeszetes spiritualis  gatlasat atlepje es elkovessen egy terror akciot. Sajnos a tamadast a minket segito idegeneknek is csak relative keson sikerult izolalni es vissza fogni . Ha tehat mult heten ugy erezte ,hogy teljesen furcsa negativ allapotba kerult, esetleg olyan negativ erzesek keritettek hatalmaba amiket alapvetoen nem szokott normalis esetben atleni akkor biztosra tudhatja ,hogy mestersegesen lett befolyasolva. Az egyetlen amit tenni tudunk ilyenkor ,hogy tudatositjuk a tamadas tenyet es barmilyen negativ szandekunk is merulne fel , megprobaljuk a tetteinket nehany napig vissza tartani amig a tamadas elnem mulik es ujra sajat erzelmeink teljes kontroljaban kepesek lehetunk ujra normalis modon latni a dolgokat. 

Ahogy a foldon egyre nagyobb aranyban tortennek spiritualis fejlodesek es sok ember frekfrenciaja is no ,ugy no drasztikusan a negativ energiak es esemenyek mennyisege es intenzitasa is. Sajnos a hirekbol a pozitiv esemenyekrol nem hallunk ,igy ugy tunhet a vilagunk egy egyre rosszabb hely holott a novekvo negativitas pusztan csak probalja ellensulyozni a fold felemelkedeset ,persze ez csak ideigelnesen kepes rovid idore hatraltatni a folyamatot. 

Pentim ( Grik Fitneer aliance)  Az idojarasi anomaliakrol beszelt adott inforaciokat. Elmondasa alapjan nagyon sok helyen szukseg volt beavatkozasra. Sok helyen ahol 12-15 lab ( 3.8 m ) ho esett volna eredetileg sikerult leszoritaniuk ennek felere. A havazas normalis esetben szetterul nagyobb teruleten es ezert jol eloszlik. A mostani idojarasi korulmenyek kozott azonban nagyon koncentralta valltak ezek a havazasok. A korabbi nagy teruletre kiterjedo felho magatartas helyett most kis teruleten koncentralodik a havazas. Pentim elmondasa szerint egy 12 lab nagysagu ho az mar komolyabb aldozatokat is kivanhat. Hosszu tavon azt is elmondta ,ha minden ilyen  marad az idojaras tekinteteben akkor nehany even bellul nagyon nehez lehet meg szamukra is az idojarasunk szelsosegeinek a kordaban tartasa. Tovabbi problema ,hogy mikor egy-egy tektonikai lemezmozgast csillapitanak az okozott karok enyhitese vegett akkor tul gyorsan egyenlitodik ki az visszafogasa es a vilag masik felen szinte meglepetes szeruen alakul ki ellenhatas. Ezzel ok szamolnak eleve de meg az idegeneket is meglepi a kigyenelitodes sebessege. Napokban lehet merni mikor egy helyen beavatkoznak es az ott vissza fogott tektonikai mozgas mashol kiegyenlitodik. Ez a folyamat alltalaban sokkal lasabban tortenik. 

 Uj szovetsegessel bovult a Grik Fitneer  ( a foldet es az emberiseget kozvetlen modon  tamogato szovetseg ). Legutobbi informaciok szerint a Fendorian faj belepesi igenyere a szovetseg pozitivan reagalt es minden protokoll elvegzese utan immaron a szovetseg tagjai. A fendorianok nagyon ertekes szovetsegesnek bizonyulnak es nemsokara a dns-uk is elerheto lessz az emberi hibridizacios programokba. Ehez nehany analizist meg elkell vegezni de a kozeljovobe ez is elerheto lessz. A szovetseg jelenlegi osszetetele Arcturian ,Pleaidans, Lyrans, Fendorian, Yoyo, valamint baratsagos Reptilianok egy csoportja.

A naprendszerunk legfontosabb esemenyekent emlitettek meg a  kovetkezoket. A fold felemelkedeset eddig aktivan hatraltato szovetsegesek  ( Insectoids, Reptilian ,Zeta Gerys ) ugytunik ,hogy belattak hogy a fold felemelkedese szamukra is rendkivul kedvezoen hatna ,igy ugytunik jelen pillanatban ,hogy megvaltozattak az eddigi hatraltato karakterisztikajukat. Ugyanakkor a naprendszerunkben levo idegenek ,egyenlore nehezen tudjak eldonteni ,hogy ez csupan egy valamilyen negativ technika reszukrol vagy valos pozitiv esemeny. Jelenleg a korulottunk levo idegen kozott ez a legnagyobb es legvitatottabb tema. Mivel tortentek mar hasonlo szabotazsok igy elovigyazatosan kezelik ezen fajok magatartasat de ugyanakkor mindenki nagy orommel udvozli az uj latasmodjukat. Mint elmondtak ha ez valoban igaz ebben a formaban es ezen negativ fajok csokkentik a foldel kapcsolatos hatraltato offenzivaikat akkor igy lehetoseg nyilna egy termeszetesebb fejlodesre ami nincs mestersegesen hatraltatva. Ugyanakkor mint latszik meg sok negativ faj van akik ugy velik nem lenne szabad felemelkednunk es ezert elkovetnek mindent mint feljebb is olvashato a 2 reptilian csoport tamadasa. 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr607579690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása