Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hirek ( 2015.08.19 )

2015. augusztus 19. 19:32 - Vanhover

 exopoliticnews.jpg

Kaptunk nehany emlitesremelto ujabb  informaciot a minket segito foderaciotol. A az emberi vezetok es a minket tamogato idegenek kozotti targyalasok ugytunik ,hogy ujra folytatodnak. A pontos datum nem ismeretes de Tekker elomndasa alapjan valamikor Szeptemberben lessz az ujabb talalkozo. Nem kis meglepetesemre a talalkozok valamelyest abbamaradtak az utobbi idoben mer a hatterhatalmaknak nem kis fejtorest okoz a vilaggazdasag es a penzrendszer instabilitasa. Gyakorlatilag erre osszpontositjak most minden energiajukat. Furcsa mod veletlenul se fontosabb megmenteni a fajunkat a kihalastol... A mostani talalkozo fo temai az idegenek oldalarol a holografikus talalkozasok enegdelyeztetese a foldi kormanyokkal valamint emberek orvosi segitseg miatti teleportaciojanak az engedelyezese. Az idegenek egyenlore ugyfest felhagytak azzal torekvessel ( egy idore ) ,hogy az emberi teleportaciot bevezssek a fejlodesunk erdekebe. Most mar pusztan csak azt kerik,hogy azokon segithessenek orvosilag akiket a foldi technikaval nem lehetne megmenteni. Nyilvan valoan a foldi hatter hatalmak a sajat menthetetlen fajtarsaik megmenteseben is csupan nemzetbiztonsagi problemat latnak de ezen valamiert mar megse lepodik az ember. A masik tema pedig a holografikus technologia aminek a lenyege az ,hogy nem teleportalnak embereket magasabb dimenziokba hanem a tudatukat emelik at egy dimenziokozti helyszinre es igy egy holografikus testben lennenek kepesek mindazt atelni amit egyebkent a teleportacioval szerettek volna megoldani. Az alap konfliktus meg mindig az emlekeink blokkolasa. Ez reszben ugye az elektronikai eszkozeink miatt van masfelol pedig az MIB es mas szervek alltal uzemeltetett technologiak miatt. Sajnos ugytunik hogy meg a holografikus talalkozas is nagy veszelyt jelent a kormanyaink szamara de szamomra egyertelmu ,hogy minden olyan iterakciot emberek es idegenek kozott blokkolni akarnak amire csak kepesek. Nagyon szofisztikalt rendszereik vannak erre es elnek is vele. A cel meg mindig az ,hogy vissza tartsanak minket a fejlodesben ezzel garantalva a hatalmukat. Ez ugye vagy majd a fajunk kihalasat jelenti idovel ,vagy pedig torvenyszeruen a hatalmuk elveszteset. 

Az idegenek elmondasa alapjan az elso kapcsolatfelvetel nagyon megkellene hogy tortenjen 2020 magassagaban. Ugy ereztem az elmondasuk alapjan ,hogy a keslekedes komoly nehezsegeket okozhat a kesobbiekben. A csoportunk tagjai es jomagam is a telepatikus kepessegeink fejlesztesen dolgozunk. Nehany tarsunk hang alapu idegen nyelveneket tanulnak es mar folyekonyan hasznaljak. Ezek ugye mind mind az elokeszulet reszet kepezik Abban a pillanatban ,hogy az elso kapcsolat megtortenik nyilvanosan nekunk is lehetosegunk lessz az idegenekkel valos fizikai kapcsolat apolasara. Az elso kapcsoaltfelvetel lokalisan tobb helyen fog megtortenni es mar most felkeszitenek minket arra ,hogy a vilag egy resze komolyan fogja venni a masik pedig tovabbra is tagadja majd valamilyen filmes trukknek es mindenfele dilis ufohivonek allitja majd be azokat akik valojaban ateltek. Sajnos nem mindenki jott ide a foldre a felemelkedesert es az evulocios fejlodesert ezert benne van a pakliban ,hogy mindig lesznek szkeptikusok es olyanok akik nem akarnak hinni benne meg akkor se ha szemuket szurja ki. Ezzel egyutt kell eljunk. A fold ha minden az idegenek remenyei szerint alakul bar egyenlore a kormanyaink komoly akadalyt jelentenek, akkor az emberiseg a kovetkezo 150-250 evben eleri a teljes populaciot tekintve a 45-60% telepatikus aranyat ami ujra egysegesse kovacsolja a civilizacionkat. Torvenyszeru majdnemhogy az ,hogy minden olyan bolygon ahol meg nem lepte meg az ott levo eletforma a telepatikus evuluciot szinte mindig hasonlo diverzitas es szegregalt csoportok alakulnak ki. Amint a telepatia megjelenik atalakul a teljes szociologiai strukturaja a tarsadalmunknak. A legnagyobb valtozast ugye az hozza ,hogy nincs tobb maszk. Amikor valakivel telepatikus kapcsolatba lepunk pontosan ismerjuk a szandekait es az indittatasat igy hazudni , felrevezetni , megvezetni , valamilyen allarcot tartani nagyon bonyolulta valik. Mivel az emberekkel valo kapcsolatunk sokkal kozvetlenebb lessz igy teljesen maskepp tekintunk majd az emberekre. Egy sokkal harmonikusabb bekesebb , empatikusabb tarsadalmi modell fog kialakulni. Annak a generacionak akik most elnek realis a lehetosege ,hogy teljesen vagy reszben telepatikus legyen es esetleg az elso kapcsolat felvetel utan lehetosege nyiljon kulonbozo idegen programokban es oktatasokon resztvenni. A cel ugye az ,hogy a fajunk onalloan is kepes legyen a letezesre anelkul hogy onmagat kiirtana. Ehhez alapveto tarsadalmi es ertekrendi valltozasok kellenek amiben az idegenek maximalisan tamogatnanak minket ha a foldi hatalmak kepesek lennenek egy uj szemlelet es latasmod felvetelere. 

Az europai bevandorlasi problemaval kapcsolatban is kikertuk az idegenek velemenyet. Sajnos mint ahogy az sejtheto volt nem egyszeru a helyzet. A kozelkeleten es minden olyan orszagba ahol haboru zajlik ott mar nagyon regota ugyan olyan haborus helyzet van. Jogos a kerdes ,hogy miert pont most indultak akkor meg ekkora szamban? Kulon rakerdeztem ,hogy van-e barmilyen idegen kozbenjaras ebben az ember aradatban. Nehany reptilian csoport reszben felelosse teheto hiszen ugy alakitottak az esemenyeket ,hogy a haboru es a terror elerje az emberek turokepessegenek a hatarat es igy sok millio embert mozidottak meg. Az idegenek elmondtak ,hogy nagyon sok jo ember  van a menekultek kozott akik valoban segitsegre szorulnak es hasznos reszet kepezhetik a tarsadalmunknak. A problmat az jelenti ,hogy rengeteg olyan ember is van koztuk akik kimondottan meglovagoljak az aradatot es a pusztitas es a vilaghatalom a celjuk. Az idegenek szerint rengeteg olyan csoport is bevandorolt vagy be fog akik nemes egyszeruseggel europa bomblasztasat tuztek ki celul es hosszu tavon a vilag hatalomig is elmennenek ha kepes lennenek. Az idegenek szerint ugyanakkor a szamuk annyira keves ,hogy erre sose fog sor kerulni. Ami viszont eselyes ,hogy europa atfog alakulni es gyakrabban lesznek olyan helyzetek ahol az oslakosok es a bevandorlo agresszorok kozott konfliktusok es terror cselekmenyek alakulhatnak ki. Azt is elmondtak nekunk ,hogy nekik nincs joguk beavatkozni abba ,hogy mely nepcsoportok a fold mely reszere vandorolnak. Termeszetesen ha eldurvul a helyzet felfogjak ajanlani a segitseguket a kormanyoknak de hat ugye eselyes ,hogy inkabb fogadnak el a hatter kormanyok egy terrorista megmozdulast mintsem ,hogy felfedjek az idegenek kiletet es ezzel veget vessenek a sajat hatalmi helyzetuknek.

A foldet kozben egyre tobb idegen figyeli es egyre tobb lep velunk kapcsolatba. Elkezdtuk a sajat adabazisunk fejleszteset ahol kategorizaljuk es regisztraljuk a velunk kapcsolatba lepett fajokat. Nagyon sok segitseget kapunk energetikailag es spiritualisan is. Ahol soteseg van ott fenyis van mindig. A foldon rengeteg hibridizacios program zajlik nagy sikerrel es sok sok starseed fog hamarosan "felebredni" ezzel egyre no az a mennyiseg ami ahoz szukseges hogy az emberiseg kollektiv tudataba nagyobb valltozasok alhassanak be. Neha barmilyen remenytelennek is tunik ahelyzet a mi felelossegunk abban rejlik ,hogy melyik kimenetelbe hiszunk. Ne feledje senki se ,hogy vegtelen szamu verzioja letezik ennek a tortenetnek a kerdes az mi melyiket kivanjuk megelni es pusztan abba kell hinnunk. Barmilyen komplex is a kialakult helyzet amit megfigyelunk magunkkorul megis nagyon egyszeru lepesek vezetnek el minket a legnagyobb valtozasokhoz.

Az elmult napokban a foldet keresztezte egy pulzar sugarnyalabja ami az idegenek varakozasaval ellentetben nem volt kulonosebb hatassal az emberisegre. Elmeletileg felteteleztek ,hogy felfog erositeni bizonyos erzeseket es nemi valltozast fog indukalni de ez messze elmaradt a varakozasoktol. Az okokrol egyenlore nem kaptunk informaciokat. 

Ezek tehat a most aktualis esemenyek es hirek amit megosztottak velunk. 

Namaste 

Vanhover

 

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr587719326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása