Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Exopolitikai Hírek ( 2016.05.01 )

2016. május 01. 18:13 - Vanhover

A rák ellenszere már a kezünkbe de mégse? 78%-os esély idén a Kínai gazdaság összeroppanására. Egy új koncepció a bolygó túlnépesedésének a kezelésére. Egy új gép ami sokak életén segíthet.

 exopoliticnews.jpg

Rengeteg fontos esemény történt és fog történni az elkövetkező időszakban. Az idegenek elmondtak ,hogy 78%-os valószínűséggel még idén esély van (2016Q3) egy pénzügyi összeomlásra Kínában. Ez nyilvánvalóan el is indítaná a világ pénzügyi rendszerének a destabilizációját. Hogy ez pontosan miként megy majd végbe arra már voltak példák a történelemben de ezúttal egy új fajta forgatókönyv várható. Az összeomlást követő időszakban szeretnének az idegenek úgymond közelebb kerülni a földi vezetéshez, mert egy ilyen helyzetben nagyobb hajlandóságot mutathatnak a kooperációra mint amúgy ezt mostanában teszik. Kiderült a minket segítő idegenek számára ,hogy az illuminatusok is készülnek az összeomlásra. Ez azt jelenti ,hogy tudják ,hogy nem képesek fenntartani a mostani rendszert de amint bekövetkezik az össze omlás, szeretnének utána is ők kerülni a hatalomra és nem igazan akarják, hogy az emberiség végre meginduljon a fejlődés útján. Ezt úgy kell elképzelni ,hogy lehet bár bejelentik az idegenek jelenlétét de diplomáciailag továbbra is távol fogják tartani a minket ténylegesen segítő idegeneket és valószínűleg néhány új technológiát is bevezetnek de nem érdekük a fajunk valós spirituális ébredése és az emberi evolúció elősegítése. Ez most egy rizikó faktor de legalább a minket segítő idegenek  már látják ezt. A tárgyalások során a földi vezetők belátták ,hogy az idegenek fegyverei és katonai ereje messze meghaladja azt ami a kormány birtokába van így felkérték az idegeneket a külső támadások elhárítására es ,hogy harcoljanak a mi oldalunkon. Az idegenek magasan fejlett spirituális lények és egyáltalán nem céljuk primitív háborúkban részt venni vagy egy amúgy elég arrogáns faj miatt ( emberiség ) egy másik fajjal háborúba bocsátkozni. Így ezen kormány kéréseket elutasították. Megjegyezték ,hogy galaktikus szinten eleve védett a bolygónk a külső behatások ellen , viszont az ellen nincsen védve ha valamelyik meggondolatlan kormány egy negatív fajjal szövetkezne ezzel megkerülve a külső védelmünket. Erre jó példa Németország a második világháború alatt. Ők szerencsétlen módon egy negatív humanoid fajjal szövetkeztek ( Nordics ) akik a bolygó elfoglalását tűzték ki célul. A hitleri időszak népirtása és az "Über Mensch" azaz az árja faj létrehozása is ennek a tervnek a része volt. A negatív idegenek készek voltak sterilizálni a földi populációt es a saját dns-üket továbbvinni. Tehát a tökéletes übermensch nem volt más mint egy negatív idegen faj bolygófoglalási kísérlete. Természetesen az hogy ez idáig fajulhatott kizárólag azon szűk látókörű embereknek köszönhető akik nem látják át a földi helyzetet és beengednek a védett ajtón olyanokat akik aztán kiirtanák a fajunkat. Ugye az alap konfliktus ,hogy a pozitív idegenek nem ajánlanak fegyvereket , technológiát hanem spirituálisan akarják a fajunkat támogatni mer kizárólag így lehetünk egy valóban galaktikus szinten is önálló faj.

A tárgyalások során felajánlották a minket segítő idegenek a súlyos betegségek gyógyítását amit a földön nem tudnak kezelni egy 4. Dimenziós környezetben. Ehhez viszont a földi kormányoknak engedélyezni kellene a bolygó elhagyását.  Nem meglepő módon elfogadták a gyógyítási segítséget de ők csak az elit számára tennék elérhetővé és nem az egész bolygó számára így ebben sem sikerült megegyezni egyenlőre... 

Az elmúlt találkozók során az idegenek átadták a földi vezetésnek a pontos gyógymódját a ráknak , az aids-nek es még jó néhány olyan betegségnek ami amúgy rengeteg áldozatot szed. Tulajdonképpen az a probléma ,hogy a  gyógyszeripar és a kemoterápia ami amúgy direkt nem is hatékony olyan hatalmas profitot termel ,hogy ha most a gyógymódot mindenki számára elérhetővé tennék akkor össze roppanna jó néhány gyógyszercég. Ez ugye senkit nem érdekel ha éppen rákos vagy egy hozzátartozója az. Személy szerint nagyon szomorúnak találom ,hogy ilyen emberek ülnek a vezetői székben bolygó szinten de mindennek van egy magasabb értelme így ennek is. 

Én magam is sokat beszélgettem az idegenekkel arról a problémáról ,hogy mi történne ha egyszerre minden komoly betegségre lenne elérhető gyógymód. Én azt gondoltam ,hogy azért nem adjak ki a kormányok mert ,hogy így beláthatatlanul megugrana az emberi populáció és ebbe a világ gazdaságilag beleroppanna. Az idegenek elmondták ,hogy a világunk gazdasága mindenképp össze fog omlani a kérdés mikor. Így ezen gyógymódok visszatartása kizárólag késelteti az elkerülhetetlent. Felvetettem a problémát az idegeneknek ,hogy az emberi populáció túl nagy , hogy lehetséges megoldani , hogy ennyi ember éljen a földön fenntartható módon vagy mi a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben. Én nagyon szerettem volna látni egy megoldást ami nem az ,hogy a populációnk 50-60% kihal így egy egyensúlyt teremtve a földön. Meglepő módon az idegenek egy teljesen új koncepciót osztottak meg velem. Elmondták ,hogy a gazdasági összeomlást követően és az új kormányzás felállítása után valószínűleg egy év alatt megszülethet az a szabályozás ami szerint a bolygón élő emberek egy része elhagyhatja a földet és az életét egy másik 3. Dimenziós befogadó bolygón és társadalomban élhetné le. ezen nagyon meglepődtem. Tehát a 7.2 milliard emberből sokan lehet az életüket itt kezdték a földön de egy másik bolygón és világba fognak kikötni. Ez egyrészt egy teljesen új koncepció a fajunknak elhagyni a bolygónkat hosszabb időre. A legnagyobb meglepetésemre kizárólag 3.Dimenziós bolygók jöhetnek szóba. Mint kiderült az a lény aki a 3. Dimenzióba születik nem képes hosszú távon egy magasabb dimenzióba létezni. Az emberi szervezet és test felépítés valamint a csakra rendszerünk nagyjából maximum 38 napot lenne képes károsodás nélkül elviselni. A magasabb rezgés és a ritkább anyagi sűrűség miatt a testünk lassan atomi szinten kezdene el átalakulni  így ezzel hosszú távon gyakorlatilag meghalnánk. Hasonló és jó példa erre a mélytengeri élőlények felszínre hozatala. Mivel a test a nagy nyomás elviselésének az ellensúlyozására lett tervezve így egy alacsonyabb nyomású környezetben gyakorlatilag elpusztul idővel. Ugyan ez a helyzet a mi testi felépítésünkel is így egy magasabb dimenzióba való hirtelen váltás egy evolúciós átmenet nélkül hosszútávon lehetetlen.  Ezert is tart a felemelkedésünk 150-250 évig és utána is csak az alsó rétégébe lennénk a 4. Dimenziónak.  Mindenesetre nekem nagyon szimpatikus az a megoldás ,hogy sokan mas világokba látogatnának el ,hogy ott éljék le az életüket. Mint kiderült rengeteg 3. Dimenziós világ fogadna be minket örömmel. Hogy miért? Az emberiség rendelkezik a galaxis egyik legkompatibilisebb dns-ével így nagyon komoly érték  a genetikai állományunk. Ha tehát elmennénk másik bolygókra ne lepődjünk meg ha semmi mást nem kérnek tőlünk csak vérmintát vagy dns-t...

Az idegenek segítségével és támogatásával elkezdtünk egy eszköz fejlesztést idestova 5 hónapja.  A gép tulajdonképpen egy skaláris vortex generátor ami precízen hangolható. A fejlesztés most ott tart ,hogy készülünk a prototípussal és a nemzetközi csoportban együttműködünk genetikusokkal és biológus kollégákkal. Jelenleg indul a gépünk biológiai hatásainak laboratóriumi körülmények között történő  tesztelése. Az idegenektől pontosan megtudtuk ,hogy mi lehetséges ezzel a szerkezettel de ez nyilván nem fogja meggyőzni a szkeptikusokat így most egy klinikai tesztet is csinálunk. A technológia alapja a Bifilar Coil - Nikola Tesla által először felismert skaláris tér. Az idegenektől megtudtuk ,hogy ezek a terek nem blokkolhatóak semmilyen anyaggal így a legtömörebb ólmon is áthatol a sugárzásuk. Ugyan ezen oknál fogva maga a tér emberi eszközökkel nem is mérhető ezért a legtöbb tudós nevetségesnek tartja. Az eszköz nagyon sok dologra használható az egyik legfontosabb viszont a gyógyító hatása lenne. Rengeteg spirituális aspektusa van a gépnek de ez a legtöbb embernek még nem megfogható így most ebbe részleteiben nem mennék bele. Ugyanakkor véletlenül a magas feszültségű tesztek során sikerült nyitunk ( nem szándékosan ) egy multidimenziós portált ami egészen a 7. dimenzióig elért. Az idegenek elmondták ,hogy érdemesebb lenne felhagynunk a magas frekvenciás és nagy energiájú kísérletekkel mer olyan dimenzióközi portálokat nyithatunk ami nincs szabályozva így komoly rizikót hordozhat magában. Ezért most az alacsony energiájú pozitív hatásokra fókuszálunk.   Ami viszont klinikailag bizonyítható az a gép hosszú távú sejtszintű regenerációs képessége. Az emberi sejtek normális és egészséges működés közben sejtmembrán szinten olyan 0.75mV ( mili Volt ) -os feszültségen működnek. A rákos sejtek ezzel szemben csupán 0.15mV-os sejt  membrán szinten mért feszültségen operálnak. Az elmélet szerint a skaláris tér és a megfelelő térharmonizációs frekvenciák használatával elérhető ,hogy a szerkezet olyan 80-120cm-es rádiuszban úgymond a testünket alacsony energián töltse. Ez azt jelenti ,hogy a gép a megfelelő kalibrációt követően alkalmas a sejtek egészséges töltöttségi szintjét fenntartani továbbá az energetikai rendszerünk támogatni. A legátütőbb eredmény viszont az lenne ha sikerülne a a rákos sejteket úgymond "túltölteni" a gép hosszú távú használata közben így ezen sejtek vagy elpusztulnak , vagy nem lennének képesek a további osztódásra. Az idegenek elmondták ,hogy a klinikai tesztek során mit figyeljünk és felhívták a figyelmünket ,hogy nagyon érdekes eredményeket fogunk kapni ha a vérben található vörösvérsejtek karakterisztikáját megfigyeljük miközben azok a gép által generált skaláris térben vannak. 

Néhány kép a prototípusról:

További információ a gépről a szövetségi oldalon található ( angol nyelven ) 

Az idegenektől azt is megtudtuk ,hogy sajnos nagyon csökkent a tektonikai és geológiai katasztrófák előrejelzésének a hatékonysága. Olyan helyeken következett be nagyon erős földrengés ahol csak valami gyengébbet vártak volna és hasonlóak. Elmondták ,hogy jelenleg sajnos csak olyan 70%-os hatékonysággal tudják prognosztizálni a földrengéseket ezért sok helyen nem tudják megtenni a megfelelő lépéseket vagy épp rossz helyszínen próbálják kezelni a helyzetet. A fold geológiai aktivitása és időjárása teljesen hektikussá vált így ilyen mértékű fluxus esetén az idegenek se képesek mindent kézben tartani. 

Namaste 

Vanhover

 

Szólj hozzá!
Címkék: News

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr368677640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása