Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Amit az emberisegrol es a foldrol tudni erdemes diohejban ( belepo osszefoglalo )

2014. november 30. 19:48 - Vanhover

 

Igen nem vagyunk egyedul... Soot ami azt illeti a letezesunk ebben a formaban nemis az evulucio eredmenye de errol majd kesobb... Kezdjuk talan az egyik legmeghokkentobb informacioval amit tobb idegen faj is megerositett a veluk valo beszelgeteseink soran. A fold a galaxisunk de meg az univerzumunk szintjen is egy nagyon kiveteles hely. Ez eleg hihetetlen kijelentesnek tunik meg igen nagy egoval is.. Ahogy eddig megertettuk arrol van szo ,hogy a fold az egyik leggazdagabb es legdiverzebb helye az uinverzumunk ezen dimenziojanak. Rengeteg faj dns-e lett itt ugymond mestersegesen telepitve. A sok kulturalis , biologiai es ideologiai kulonbseg kialakulasa messze nem a veletlen eredmenye. A miertek kifelytese eleg hosszu feladat igy most ebben a posztban ennek nem ugranek neki. De nezzuk pontokba szedve mint egy tartalomjegyzeket hogy miis van itt es most. 

- A fold az egyik legerdekesebb kutatasi terulete az idegen civilizaciok kepviseloinek mivel itt a legmagasabb a diverzitas. 

- Az fold jelen pillanatban olyan mint egy rendkivul forgalmas csillagkozi repuloter. Rengeteg idegen faj latogat meg minket. Pozitivak es negativak eggyarant. De a legtobb csak megfigyelesi cellal  mindenfele befolyasolas nelkul jon.

- Az emberi dns ugy lett tervezve ,hogy az kompatibilis legyen nagyon sok humanoid fajeval. A legtobb ide latogato faj rendelkezik ember - idegen hibridizacios programmal. 

- 4-5 a mi szempontunkbol negativ faj mar nagyon regota itt el velunk. 

- A fold jelenleg egy hatlamas exopolitikai szinter. Mivel nagyon sok faj erkezik ide kulobozo ideologiaval ezert nagyon sok esemeny tortenik a fold korul az idegenek kozott.

- Az idegen fajok kulonbozo szovetsegeket alkotnak. Ezek a szovetsegek jelen vannak es vedelmet biztositanak a kivulrol erkezo behatasok ellen. Tehat bizonyos ertelembe inkubalt allapotban vagyunk. 

- A foldet segito idegenek nelkul a fajunk mar kihalt volna. Ez a resz nagyon elgondolkodtato... Erre egy komolyabb posztot szanok majd. Diohelyban annyit ,hogy a klimankat , a vluknaikus es tektonikus esemenyek nagy reszet idegenek stabilizaljak. A magneses polusainkat is ok stabilizaltak. Nagyon sok radioaktiv szennyezest ok semlegesitenek de a globalis felmelegedest csak lassitani tudjak addig amig az emberiseg nem lep egy szintet es fogadja el az idegen fajok foldel valo kapcsolatat. 

- Az elsodleges iranyelv hogy csak abban az esetben avatkozhatnak kozbe ha az onmagunk megsemmisulesevel jarna. 

- 2027 Erre a datumra prognoztizalnak egy olyan gazdasagi osszeomlast amiutan lehetoseg nyilik egy uj alapokra helyzett vilag kialakitasara. Ezutan lehetosegunk nyilna a penz alapu gazdasag megszuntetesere es csatlakozhatnank egy vagy tobb intergalaktikus szovetseghez.

- Az segito szandeku idegen szovetsegek egy resze ugynevezett koloniakat hoztak letre ahova az emberek elmehetnek ideiglenesen Telepatikus kepessegeik fejlesztese es idegen nyelvek tanulasa erdekeben.

- Jelenleg a foldet segiteni kivano idegenek azon dolgoznak hogy megtalaljak a modjat az elso nyilvanos kapcsolatfelvetelnek. Ennek alapfeltetele lenne hogy kommunikalni tudjunk veluk. Mivel a fajok nagy resze telepatikus modon kommunikal igy ezt megkell tanuljuk. Az emberiseg nagy resze 1-6% ban van telepatikus kepessegeinek birtokaban. A kommunikacio olyan 37-45% tol lehetseges. Csak egy mareknyi ember haladja meg ezt a szintet. Pontosan ennek okan parhuzamosan idegen nyelveket implantalnak az onkentesekbe hogy beszed alapu kommunikaciora is lehetoseg nyilhasson. Tehat osszessegeben kell egy bizonyos mennyisegu telepatiara alkalamas ember akik a kapcsot kepezhetik az elso kapcsolatfelvetel soran. 

-  A fold kulonbozo pontjai mas mas idegen fajokkal teremtettek kapcsolatot a kormanyok szintjen. A jelen helyzetbe a legnagyobb problemat egy negativ faj okozza akik az oroszokkal szovetkeztek. Mivel az oroszok szabad akaratukbol invitaltak ezt a fajt igy az intergalaktikus szovetsegek semmit se tehetnek az ottani befolyas ellen. Pozitiv fajok is probaltak az oroszokkal kommunikalni de eddig elutasitottak minden javaslatukat. 

- A kormanyaink bizonyos reszei nagyon is tudnak az idegenek letezeserol es kommunikacio is zajlik. Ugyanakkor ha nyilvanossagra hoznak akkor rovid tavon a hatalmukat elvesztenek. A hatlami erdekeik tehat nagyobbak jelen pillanatban mintsem hogy valtoztassanak a mindenki alltal ismeretesen rossz rendszeren. Egy idegen elmeselte nekunk aki az amerikai kongresszusba beepult ,hogy tobszor probalta a politikusokat meggyozni hogy hozzak nyilvanossagra aljon ki az igazsagert. Nagyon sok politikus nagyon lelkes volt es megis akarta tenni de.. Majdnem mindig ugyan az tortent mindenki csak akor merne elojonni ezzel ha masok is elojonnek mert ha egyedul jon elo vele akkor elvesztheti a munkajat es a hatalmat egy eletre. Pontosan ez a legnagyobb problema hogy az ember egyeni szintig kepes csak aldozatokat hozni. A legtobb politikus nem torne keresztbe a megelheteset es hatalmat hogy megprobalja az igazsagot a kozvelemeny ele tarni.

- A hatter hatalom megse probalja elrejteni az igazsagot az idegen civilizaciokkal kapcsolatban. Soot kiteszik es publikaljak sok helyen mivel tudjak hogy ugyis a legtobb ember azt hiszi majd hogy biztos valaki megint hulyeseget probal terjeszteni. A valosag legjobb elrejtesenek a modja maga a valosag feltarasa es hagyni kell hogy a tomeg butasagnak cimkezze. 

- Az elso holdraszallas megtortent igen.. Viszont az asztronaotaknak megjelentek a holdon bazisokban elo negativ idegenek es figyelmeztettek oket hogy ide sose jojjetek vissza...  Nos ezert se kuldtunk tobb expediciot a holdra es inkabb kuldtunk ki a vegtelen urbe szondakat. 

- Az ujabb idegenek kozotti egyezmenyek ertelmeben mar nem engedelyezett az emberek elrablasa. Termeszetesen ennek ellenere nehany kormany engedelyezte igy izolalt helyzetekbe de meg megtortenhet. A pozitiv idegenek szabad akarat alapjan valasztanak a programjaikhoz alanyokat. Termeszetesen ezen programok az alany fejlodesere koncentralnak es nem arto szandekuak. 

- Az idegenekkel jelen pillanatban tobb modon lehetseges a kommunikacio. A legpontosabb es leghatekonyabb az hogy bizonyos emberek kepesek a testuket atadni egy idegen tudatnak igy az idegen lenyek a tudatukat egy emberi testbe projektalva kepesek az alany nyelvi tudasat felhasznalva a nyelvunkon hozzank szolni. Erre minden ember kepes de csak nagyon kevesek nyitottak meg ezen kepesseguket. Az egyik ilyen regota ismert entitas Bashar ( Daryl Anka ). A masik modja asztralis utazas soran lehetseges. Valamint az alom  szintjen is zajlik kommunikacio de ezeket a legtobb esetben elfelejtuk. 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr717403852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása