Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Mit akarnak tolunk az idegenek ? ( Iterakciok osztalyozasa )

2014. november 30. 21:29 - Vanhover

Ezt a kerdeskort erdemes analitikus modon megkozeliteni. Ahany faj annyi motivacio. Egy oreg reptoid ( Treb ) meselte nekunk , hogy o kepes  parhuzamosan tobb mint 10-15 telepatikusa kapcsolatot letesiteni az elmejevel es ugy kommunikalni. Ok a mi idonkben merve atlagosan 350 evig elnek. Ha a napja minden 10 perceben 15 szalon uj kapcsolatokat venne fel egesz eleten at ami olyan 275 miliard kapcsolatot jelent akkor se fedne le a tejut rendszerunk ( a mi galaxisunk ) egy kis szazalekat se. Azt mondta ,hogy annyi az inteligens eletforma mint csillag az egen. Es ez csak egy galaxis... amirol o beszelt. Melyebb ertelembe veve persze minden ami anyag az a tudat fragmentaciok magasabb surusege csupan.. De ezt egy kulon posztban majd..  A lenyeg az ,hogy a szemszogunkbol nezve vegtelen az inteligens fajok szama. Ennek ellenere megis van ertelme a sajat szemszogunkbol nezve besolrolni ,hogy egy minket meglatogato faj miert is latogat meg minket. 

Tehat nezzuk kulonbozo lehetosegeket nagyvonalakban:

1a, Semleges szandeku latogatas

- Megfigyelesi cellal

- Nincs semmilyen iterakcio a faj es a fold kozott. Pusztan erdekessegkent megfigyelnek minket.

Jellemzo erre a kapcsolatra: Nekik mindegy hogy mivan a foldel . Leginkabb csak passzivan figyelnek minket de ennel tobb nem tortenik.  

 

1b, Semleges szandeku , de van a foldel kapcsolatos programjuk

- Megfigyeles , tanulmanyozas , esetlegesen valamilyen foldel kapcsolatos hosszabbtavu program elinditasa. Dns es bologiai vagy egyeb energetikai kiserletek. 

- Nincs semmilyen szamunkra erzekelheto iterakcio a fajunk kozott es kozottuk. Tovabbra is lenyegtelen szamukra a fajunk jovoje viszont az itt megszerzett tudast kesobb sajat fajuk es tudasuk fejlesztesere felhasznaljak. 

 

2, Pozitiv szandeku latogatas:

Bar egyenlore a nyilvanossag szamara nem ismeretes de nagyon sok jo szandeku idegen segiti a fejlodesunket a kovetkezo modokon:

1, Valamilyen kolonia telepitese ahol oktatas es szamunkra elonyos hibridizacios programok futhatnak.( ez tortent velem is ) 

2, A fold felszin tektonikus vulkanikus es egyeb stabliziacioja technologiaval.

3, Mas negativ fajokkal szembeni fellepes amennyiben artani akarnanak szabad akaratunkon kivul

4, Urbol erzekzo aszteroidak elteritese , nagy katasztrofak megakadalyozasa , nap kitoresek atmoszferara gyakorolt hatasanak semlegesitese.

5, Egy esetleges atomhaboru vagy atom tragedia rizikojanak csokkentese vagy megakadalyozasa . Folyamatosan monitorozzak az atom letesitmenyeinket es stabilizaljak ha arra szukseg lenne. Persze bizonyos katasztrofakat okse tudnak megakadalyozni. 

6, Az emberekkel valo kulonbozo kommunikacios csatornan torteno spiritualis utmutatas es segitsegnyujtas a fejlodesunkhoz. 

7. Energiat es szeretetet sugaroznak felenk

 

3, Negativ szandeku latogatas:

Az ide sorolando lenyek leginkabb a semlegesseguk miatt negativak szamunkra mivel nem torodnek azzal hogy mivan velunk ezert egeszen invaziv modon is kepesek rank hatassal lenni. 

1, Emberi kiserletek , dns infuzio , emberi elragadasok kiserleti cellal. Ezen fajok az embereket ugy alkalmazzak mint mi a kiserleti patkanyokat es allatokat kulonbozo termekek fejlesztesehez es sajat civlizaciojuk fejlesztesehez. Pl a szurkek

2, Nyersanyag banyaszati celzattal. Ezen fajok a fold asvanyban gazdag teruleteit kivanjak felhasznalni. Nem torodve azzal a mellekes tennyel hogy mas kertjebol lopjak a paprikat. Pl a reptilianok egy csoportja bizonyos radiaktiv elemek miatt jonnek hozzank , masik pusztan csak vizert... 

3, Uj eletter keresese celjabol. A regi bolygolyuk helyett keresnek szamukra lakhato uj eletteret. Termeszetesen ha primitivebb fajjal talalkoznak az nem mindig jelent akadalyt. Ha nem talanak bolygot akar kiis halhatnak. Igy nem problema felaldozni egy primitiv fajt. Itt erdemes megjegyezni hogy a szerencsenk az hogy erdekesek vagyunk sok faj szamara ezert mivel reflektor fenybe vagyunk vedve is vagyunk. Ilyen faj a Zeta Greys  nekik az atlanti ocean kozepen es a holdon is van bazisuk. A kis letszamuk miatt nem problema globalis szinten es a kormanyaink tudnakis a letezesukrol. 

 

Tehat az mint latszik eleg szeles skalan mozoghat meg nagyon alltalanositva is ,hogy egy idegen faj milyen cellal jon ide hozzank.  

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr557403846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása