Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Prime Radiant, Terido tomoren , Az anyag mint tudat

2015. február 02. 09:39 - Vanhover

Prime Radiant = az "isteni" reszecske
Ez azt jelenti hogy valojaban egyetlen egy reszecske letezik ami az idotlen pillanatban ( quantum terben ) vegtelen "sebesseggel" vesz fel vegtelen szamu allapotot. Ez azt jelenti pontosan, hogy a billentyüt amit leutok es a te szemed ami vel ezt olvasod ugyan azon reszecske egy masik kvantum allapota. Ez az alpja a mind egyek vagyunk megkozelitesnek.

A terido tomoren:
Valojaban nincs ido. Egyetlen quantum pillanat letezik. Ezen quantum pillanat foglalja magaba az osszes teret, idot, dimenziot, es azok minden lehetseges variaciojat. Az ezen a kvuantum pillanatban valo haladasunk adja az ido es ter illuziojat. A tudatunk masodpercenkent billional tobbszor is valt kvantum teret/allapotot. Ezt ugy alegjobb elkepzelni mint egy filmet. A film allo kepkockak halmaza ezek egymas utan valo gyors valtasa adja a mozgas/ido hatasat. A kvantum ter nagyon hasonlo pusztan azzal a kulonbseggel hogy minden film minden kepkocjat es annak minden lehetseges kimenetelet tartalmazza. Hogy eppen merre haladunk ebben a vegtelen kvantum pillanatban az a tudatunk frekfrenciajanak a fuggvenye. Mas szoval amit valosagunknak hiszunk el abba az iranyba fogunk haladni.( buddha: A hiteddel hegyeket lehet mozgatni - vagyis olyan parhuzamos valosagba juttathadod el magad ahol a hegy mashol van..) Itt erdemes megjegyezni hogy mennyire fontos a tudati allapotunk. Ha pl pozitivak vagyunk jo dolgokat "hiszunk" magunkrol akkor a sajat eletunk filmjenek azon parhuzamos verziojan fogunk keresztul haladni ami reprezentalja ezen hitunket/frekfrenciankat. Ellenben nem nehez kitalalni mi van akkor ha "negativ" hitrendszerunk van a sajat valosagunkat illetoen. Tehat kimondhato hogy mindenki sajat maga felelos a sajat valosaga alakitasaban. Ezert is lehetetlen olyasvalamit megelni amiben nem hiszunk. Hiszen pont hogy forditva mukodik ahoz hogy tapasztaljuk/bizonyitsunk valamit eloszor , ahoz az azt reprezentalo quantum teret kell kereszteznunk. A foldon levo emberek ezen quantum terben egy kollektivat kepeznek ( fold kollektiv tudat ) akik ezen quantum pillanatban nagyjabol hasonlo Vektorba haladnak kozosen. Ez erdemenyezi ezt a kozos fold elmenyt amit tapasztalunk.

Az anyag mint tudat:
Az anyag mennyisege es surusege nem mas mint kulonbozo tudati reszecskek surusegenek a reprezentacioja. Egy bolygo nem mas mint kulonbozo frekfrenciaju tudatok "isteni nezopontok" ( te egy vagy ezek kozul ) surusodese es egy iranyba haladasa a quantum pillanatban. Ez aztan a kollektiv tudat. Az anyag mint olyan nem is anyag pusztan egy energia frekfrencia reprezentacioja amit a tudatok rezgese hataroz meg. Mint a szin skala kb. A zold egy masik rezges allapot mint a kek. A dimenziok is hasonlo elven megerthetoek. A tudatok magasabb rezgese masik "fizikalis" allapotot eredmenyez mint ahogy a kek nem ugy nez ki mint a zold. Tehat egy magasabb rezgesen allo tudat csoport mas "formaban" jelenik meg mint mi ezen a rezges allapoton .

Dimenziok terido szerkezet:
A dimenziok tehat tudati allapotot reprezentalnak. Mint ahogy a viz alacsony rezgesen megfagy magas rezgesen elparolog. Ugyan ezen pelda menten a mi dimenzionk alacsony rezgesu mintha fagyott viz lenne. Lassu, es szolid. Mivel a tudat csoportok alacsony rezgesu allapotba vannak igy nagyon kozel kerulnek egymashoz es magas tomorseget ( Density ) ernek el. Innen nezven magasabb dimenziok sokkal inkabb anyagtalannak tunhetnek. Ezert is van hogy bizonyos idegen lenyek a mi szemszogunkbol fel anyaginak is tunhetnek mer a testuk sokkal kevesbe surusudott/magasabb rezgesu anyagbol/tudatokbol epul fel.

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr147403836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása