Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

Reinkarnacio es a lelek

2015. február 16. 19:11 - Vanhover

soul-lonelyness_1.jpg

A lelek es a reinkarnacio eleg nehezen osszefoglalhato es komplex temakor. Teljes egeszeben meg nem sikerult nekem se megertenem de nagyon sok alkalommal kerdeztunk errol az idegenektol. Amennyit jelen pillanatban tudok azt megprobalom atadni a sajat peldamon keresztul is.
Probald meg magad ugy elkepzelni ugyhogy az adott pillanatban a figyelmed hatartalan. Kvazi mint ha azonos idoben tobb helyen is tudnal teljes ontudatossaggal letezni. Ez a legfobb tulajdonsaga a leleknek. Azaz amikor te azt kerdezed ki vagyok en es ki a lelkem akkor kvazi az a legmegfoghatobb valasz hogy te vagy a lelked azaz a teljes ened egy apro fragmentuma. Egy nagyon specifikus es erosen fokuszalt figyelmi pontja. A lelked pedig kvazi onmagad teljes egysegenek az ontudatossaga. A lelked peldaul tartalmazza az osszes parhuzamos enedet. Minden dontesed es valasztasod minden variaciojat. Az idegenek elmondtak hogy a leleknek tobb parhuzamos inkarnacioja van a pillanatban. Azaz ha valaki arrol beszel hogy az elozo eletben mi vagy ki volt az annyiban teves hogy az az elet is most es itt zajlik. Pusztan csak a tudatunk linearis mivoltabol adodik az az illuzio hogy az egy elozo eletunk. A valosag inkabb az hogy a lelkunk azon inkarnacioja all legkozelebb esoen hozzank a quantum pillanatban (most).  Nekem pl elmondtak hogy a lelkem legkozelebb eso identitasa egy ismert francia festo volt. Bizonyitani nem tudom de nagyon tanulsagos volt. Tobbek kozott alkalmat adott a fennmaradt dokumentaciok es eletrajzok alapjan megismerni. Igy kiderult sok dolog szamomra. Rengeteg hasonlosag talalhato nagyvonalakban pl kreativitas , eletfilozofia stb stb. De a reszletekbe mar teljesen maskepp csinalok mindent mint o "anno". Pl neki 2 macskaja volt es elt halt ertuk en most valahogy inkabb elhuzodok toluk es teljesen mas allatok irant rajongok. O emberi aktokat festett szinte kizarolagosan. En most egy nemzetkozi robotikai cegnel dolgozom es ilyen folyamat animaciokat es szimulaciokat csinalok es megorulnek ha pl humanoid temaban kellene barmit is animalnom. Eleve nem vonz. De egyertelmuen latszik hogy a fo irany nagyon hasonlo viszont a reszletekben mar semmi hasonlosagot nem veltem felfedezni. Ezekbol az aprosagokbol arra lehet kovetkezteni ( marha elfogadom valosnak az idegenek allitasat ) hogy a lelek es inkarnacioink ugymond nehany fo mintat es iranyt kepviselnek. Mint ahogy egy fa aga egy iranyba no viszont mi a tudatunkal mint a levelek a fo iranyon bellul fraktalisan minden iranyba megprobalunk egy addig felnem vett poziciot elerni.


Elmondtak az idegenek hogy a tudatunk ami itt most kifejlodik halalunk utan is megmarad egeszen addig amig pl tudatosan azt elnem hagyjuk ideiglenesen egy leszuletes alltal. Azaz egeszen addig az vagy aki most (tudat folytonossagi aspektusbol nezve ) amig lenem szuletsz a kovetkezo eletedben. Halalod utan egy ugynevezett koztes asztralis sikra kerulsz es itt ugymond megtervezed a kovetkezo inkarnaciod. Rengeteg informacio nyilik meg elotted ezen a sikon viszont ott is mint itt is megvannak a korlataid. Mivel mi asztralisan es a tudatunk kiprojektalasaval talalkozunk a legtobbet az idegenekkel igy nekunk nyilvanvalo hogy a test nem reprezentalja a tudatunkat sokkal inkabb csak hordozza es feltetele annak hogy ezen a sikon fokuszban tudjunk maradni ( lehorgonyzas ) . A leszuletes es a felejtes nem ultimativ hanem a tervezett elettol es adott tudatossagi szintol fugg. Ha aktivan elne egy elozo eleted elmenye leszuletesed utan is akkor sose vinned vegbe mindazt amit egyebkent vegbe vinnel es terveztel vagy eppen nem epitened a tudatodat ujra hogy igy adoptald magad egy uj tapasztalathoz. Amint elersz egy tudatossagot mint az idegenek is erre a korlatra nem lessz tobbet szukseged.

A lelek egy masik erdekes apsektusa az hogy minden lelek bizonyos potenciallal es irannyal rendelkezik. Isten vagy ki hogy nevezi nem mas mint az osszes lelki potencial ontudatossaga. Mas szavakkal ha isten figyelme vegtelen akkor keptelenseg lenne a teljes potencialjat pusztan egy tesben reprezentalni. Mintha csak a vilag minden lenyenek dns-t akarnad eggyetlen allatban oszpontositani. Eleve lehetetlen. Ez jo pelda hogy ezert is a fraktalis struktura ahol a lelkunk a hozzank legkozelebb eso nagyobb egyseg. De a lelkunk is tartozik egy nagyobb lelek csoportokhoz mig nem mint a fa gyökerei egy pontba a teljes potencialhoz vezethetoek vissza ( isten ) . Ahogy nekunk ezt elmondtak leginkabb arra gondoltam hogy vegulis mind ugyanazon "fanak" a levelei vagyunk es az egesz isteni tudat orvosi ertelembe veve akar egy skizofren elmevel is modellezheto. Hiszen azzal hogy ezt neked leirom kb onmagam egy masik fragmentaciojanak magyarazok.. Elkell fogadjuk hogy jelenlegi tudati is fiziologiai korlataink nem teszik elerhetove olyan koncepciok megerteset vagy felfogasat ami kozvetlenul nem mutat relevanciat a jelenlegi eletunkel es annak celjaval. Ennel fogva fontos hogy azon informaciokra torekedjunk amik relevansak az eletunkre nezve. Alapvetoen a hibridizacios program elott kb arra racsodalkoztam hogy van egyaltalan auram... Most hogy 10% nyi idegen dns-m van valt elerhetove hogy ezt az egeszet fejben egyaltalan atlassam es reszben megertsem. Ebbol kifolyolag is jol latszik szamomra hogy mennyire korlatozza a test rezonanciaja es annak dns strukturaja a vilag megerteset.


Azomban a fo temahoz vissza terve megkell jegyezzem ,hogy  te a pillanatban letezel , mindig is leteztel es mindig is letezni fogsz . Az egyetlen dolog ami allando szamodra az a valltozas. Haladsz keresztul egy vegtelen pillanaton ahol kozben minden valltozik meg az ontudatossagod is. Mindez igaz az elozo eleteidre amik pont most zajlanak. A reinkarnacio tehat az a folyamat ahol tudatosan az ontudatunk egy uj tapasztalat erdekeben ujra epitjuk ( ez sokszor egy testbe valo leszuletest jelent ) . Es nagyon fontos ahogy a tudatod valltozik ugy a multad is. Tehat az aki tegnap voltal mar nem ugyan azzal a "multal" jutottal el ide a vegtelen variaciok kozott mint az aki most ezt olvassa. Eleg csak arra gondolni hogyan ertekeljuk ujra a mult tapasztalatait a jelenlegi tudatossagunkal es csak belegondolni hogy a mostani tudatossagunkal mennyi mindent nem is ugy csinalnak vagy dontenenk ahogy pl az egy evvel ezelottivel .


Termeszetesen mindenki egy bizonyos szogbol latja a valosagot ugy ahogy senki mas ennel fogva nehez egy alltalanos ertelemben is elfogadhato koncepciot felepiteni a lelekre. Nembeszelve arrol hogy ez leginkabb egy fogalom szamunkra aminek a letezesere nincs is a tudatossagi szintunkon alltalanosan elfogadhato bizonyitek. Csupan egyeni szinten letezik es mindenki egy kicsit maskepp fogja latni. Mindazonalltal az eddig szamomra megismert idegen koncepciok implementacioja a sajat vilagkepembe nagyon nehez mivel a tudatom a linearis ter ido tapasztalataban probal meg olyan temakat megerteni es befogadni amik alapjaiban mas terido koncepcioban ertelmezhetoek. 

A lelkunk tehat osszefoglalva az a nagyobb egyseg amit ugy a legjobb leirni mint egy fa agat amirol a levelek szetagaznak es tapasztalatot gyujtenek , alkotnak , gazdagidtjak az egesz fat es teremtenek kesobb ujabb agakat amikrol ujabb   levelek nohetnek. Itt a quantum pillanat annyival teszi pikansabba a peldat hogy bar az ag mint egyseg megvan rendszerszinten , viszont az minden letezo modon es formaban egyidejuleg letezik. Azaz neha az ag kicsit csalen halad maskor pedig nyil egyenesen no de az ag entitas ugyan az. Tehat itt lep be a kepbe hogy a lelek a parhuzamos valosagok es variaciok vegtelensegen is keresztul halad. Vannak tehat parhuzamos enjeid amik kicsit maskepp csinaltak mindent mi te a mai nap. Ez azt jelenti hogy a lelek nem korlatozott eggyetlen dontest megelni es megtapasztalani. Valojaban minden elagazasnal minden iranyba van megfelelo reprezentacioja. Ez azt jelenti hogy mikor ma a zebran atakartal menni de megse tetted akkor te elagazashoz ertel ahol te csak azt eled meg amit dontottel de van egy parhuzamos variaciod aki pedig pont hogy inkabb atment. Tehat ha csak ezt a peldat ravetited a lelekre akkor latszik hogy a lelek a teljes minden variaciora kiterjedo ened osszessege. Tehat minden dontesed es minden variacio osszessege a lelked. A leked  nem csak a most ismert ened minden variaciojat tartalmazza hanem vannak kulonbozo mas egysegei is ( multbeli eletek , jovobeli eletek ). Lehet a lelkednek egy viktorianus korabeli emberi aspektusa vagy lehet akar egy idegen leny is. Tehat ha egy idegen ide jonne es azt mondana en vagyok egy jovobeli ened akkor az azt jelentene hogy ugyan azon lelki agrol szarmaztok es o az egyik legkozelebbi "hozzatartozod" lelki ertelembe. 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr967403834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása