Informations from the otherside

A világunk egy merőben új szemszögből.

A Multidimenzionalis kapcsolatrendszerunk individualis aspektusbol vizsgalva

2015. szeptember 03. 15:20 - Vanhover

Egyszerubben fogalmazva : Mindent a felettes enunkrol , spiritualis segitokrol, lelkunkrol , magasabb dimenziokrol, es az inkarnikus/galaktikus csaladtagokrol ( UFO-k ).

bashar-personality-integration-meditation-the-holotope-experience-channeled-by-darryl-anka.jpg

Ezen irasomban szeretnek mindenki szamara egy nagyon lenyeges felismeresre ravilagitani ami nem mas mit ,hogy sosem vagyunk es voltunk egyedul. A cim talan eleg bonyolultan hangzik de valojaban egy nagyon fontos es csodalatos felismerest tartalmaz. Mivel sikerult olyan szintre fejlodnom ahol lehetosegem nyilt a sajat multidimenzios strukturamat megertenem es megtapasztalnom igy most ezen irasomban szeretnek mindenkit hozza segiteni ehhez a tapasztalathoz es megerteshez. Az idegenektol kapott informacio alapjan sikerult beazonositanom az elozo inkarnaciomat es mivel "szerencsere" nagyon jol dokumentalt minden igy egy kisebb kutatast tudtam vegezni a mostani es az elozo inkarnaciom kozotti diferencialtsagrol. Mostanra kello mennyisego informacot es konzekvenciat sikerult levonnom  es ezek alapjan egy realis kepet kapnom. Alapvetoen a  spiritualis fejlodesunk egy komoly allomasa az amikor megertjuk a sajat (individualis) pozicionkat a sajat multidimenzionalis kapcsolathalonkba de nezzuk akkor ezt reszleteiben is. Mivel ilyen kutatasokat nem sokan vegeznek igy egyenlore a sajat tapasztalataimat es az idegenek alltal adott informaciokra alapozom az itt megosztani kivant eredmenyeket. 

A multidimenzios kapcsolatrendszerunk ( ami sokak szamara nem ismeretes) bizonyos szintig strukturajaban mindenkinel hasonlo. Ezt az alap strukturat a kovetkezo szintek es individumok alkotjak:

  • En Tudatossag
  • Tudatallati szint ( Igazabol ez tudat feletti szint ) 
  • Lelek
  • Felettes en
  • Spiritualis segitok /  angyalok
  • Idegen (UFO) / inkarnacios  es galaktikus kapcsolataink es segitoink

 

Kezdjuk a megertest talan a lelekkel. A lelek egy nagyon komplex fogalom es amennyire ebben a pillanatban megertem a komplexitasa ezen a szinten nem megertheto sokkal inkabb azt a celt szolgalja ,hogy a megertesere valo torekvesunk kozben ujabb es ujabb perspekitvakat fedezhessunk fel. Mivel minden relativ igy a lelek nem alltalanosithato egy adott nezopontal. A lelek a legjobban talan ugy korbeirhato mint onmagunk teljes potencialja a letezo osszes aspektusbol. Ez igy bonyolultan leirva nem igazan ertelmezheto igy nezzuk kicsit egyszerubben. Amit mar tudunk a lelekrol az az ,hogy mindenkinek van. A lelkunket a legjobb egy vegtelen karu polipkent elkepzelni. Te aki ezt a cikket olvasod ennek a polipnak egy individualizalt "karja" vagy. A tobbi kar pedig a quantum pillanatban ( most ) tartalmazza az osszes inkarnaciodat es azok minden lehetseges variaciojat es parhuzamos verziojat az osszes letezo idovonalon. Ezt lehet meg komolyabb melysegeik strukturalni de ezek jelenleg tulsagosan bonyolulta tennek a megertest. Minel magasabb dimezioban letezunk annal nagyobb a ralatasunk ezekre a lelki strukturakra es ezen a foldi szinten pedig szinte lehetetlen dolog ezeket atlatni kulso segitseg nelkul. ( az idegenek informacioi nelkul nekem se lenne semmi foggalmam ezekrol ) 

A sajat lelki aspektusombol eddig sikerult megertenem az elozo inkarnaciomat. Az idegenek elmondasa alapjan Henri Matisse van inkarnacios tavolsagbol nezve a legkozelebb hozzam. Aki esetleg nem ismerne o egy francia festo. Ez a szemely a lelkem egy masik individualizalt "csapja". Vannak mas ilyen individualizalt csapok masik dimenziokban es mas idovonalakon is de tavolsagban ez van a legkozelebb. Mivel nagyon jol dokumentalt Matisse teljes munkassaga es rengeteg sajat levele elerheto igy sikerult betekintest nyernem  a szemelyisegebe es egy teljes kutatast vegezni valamint egy pszihologiai profilt felallitani ami alapjan jol diferencialhato az en szemelyisegem es a legkozelebbi inkarnaciom szemelyisege. Sok konkluziot sikerult levonnom. A legerdekesebb az ,hogy nagyvonalakba hasonloan tehetsegesek vagyunk es kreativak de azok az iranyok amiket o tapasztalt meg engem legkevesbe se erdekelnek viszont minden amit o nem elt meg az engem vonz. Ebbol jol lathato hogy a lelek a kulonbozo inkarnaciok soran mire is torekszik. Osszesegeben kijelentheto ,hogy ha az egyik inkarnacioban macskad van akkor a kovetkezoben kutyat akarsz majd de az allatok iranti szereteted megmarad. En muveszeti aspektusbol sokal inkabb mernoki vizualizaciokban erzem jol magam es legkevesbe se vonzanak a karakter jellegu dolgok. Matisse viszont nagyreszt karakterek festeseben talalta meg a muveszetet. Ez jol mutatja mikent torekszik a lelek a kulombozo inkarnaciok segitsegevel teljesen megtapsztalni egy-egy iranyt. Ezert nagyon jo megfogalmazasa a leleknek az ,hogy onmagunk teljes potencialja mert pontosan erre torekszik. Tehat a lelek a mi aspektusunkbol a legjobban ugy megertheto mint onmagunk multidimenzionalis es parhuzamos aspektusainak a kapcsolatrendszere. Erdekesseg keppen az idegenek elmondtak ,hogy a foldi populaciot kb 350 ezer lelekcsoport alkotja.  Ez azt jelenti hogy a jelenlegi 7.3 billio emberbol atlagosan minden 21 ezer ember egy azon lelekcsoportbol szarmazik. Persze az ,hogy az egyes lelekcsoportok mekkora szamban reprezentaljak magukat az mas kerdes. Termeszetesen lehetseges pont ezen oknal fogva egy olyan szemellyel kapcsolatba kerulnunk aki ugyan azon lelek resze mint mi magunk. Ezen kapcsolatok feltarasa nem szuksegszeru de ha azt akarjuk lehetosegunk van sajat lelkunk egy masik aspektusat is megtapasztalni. 

Nezzuk meg akkor a tudatallattink valodi jelenteset. Miis az a tudat alatti reteg. Az en esetemben az idegenek feltartak szamomra ,hogy melyik vilagokban hany eletet eltem. Ez gyakorlatilag a figyelmem utvonala a quantum pillanatban ( most ) . Ezt mi elozo eleteknek vagy inkarnacioknak erzekeljuk a linaris tudatunkkal de valojaban ezek a lelki aspektusaink nagyobb tavolsagokbol vizsgalva . Ezen  informaciokat a csakra rendszerunk tarolja es ezen keresztul erhetoek el ezek az informaciok. Ezen csakra rendszer informacioit probaltuk meg beazonositani a tudatalattinkent.  A magasabb dimenziokbol letekintve pontosan latszik az energia mezonkbol az ,hogy milyen vilagokkal van kapcsolatunk az elozo eleteinken keresztul.  A tudat alatti az valojaban az en tudat "felett" helyezkedik el es a felszini en tudat a legalacsonyabb szintje. Az en utvonalam / inkarnacioim / tavolabbi leki aspektusaim  igy neznek ki miutan az idegenek a csakra rendszerembol kiolvastak nekem:

  • Sirius - 31 inkarnacio ( 6. Dimenzio )
  • Pleiadias - 47 inkarnacio ( 4. Dimenzio )
  • K3 - 22 inkarnacio ( 4. Dimenzio )
  • Arcturian - 12 inkarnacio ( 5-6. Dimenzio )
  • Andromeda -  30 inkarnacio ( 4. Dimenzio )
  • Orion ( 4. Dimenzio )
  • Fold - 87 inkarnacio (3. Dimenzio )

 

Nekem nagyon sokaig az volt az elkepzelesem ,hogy egy linearis uton haladnak a dolgok. Azaz ,hogy eloszor atomi szintrol indul a tudatunk aztan haladunk felfele magasabb letformak es inteligencia fele. Tulajdonkeppen jogos elkepzeles ez abban az esetben ha linearis modon gondolkodunk. A helyzet viszont az ,hogy mivel minden ami van az most ebben a pillanatban zajlik ezert egyszerre letezem atomkent , valamilyen allatkent , es emberkent aki most ezt irja. Persze en csak egy ember vagyok ebben a pillanatban de a lelkem kapcsolodik a teljes spektrumhoz az atomi szintol a magasabb dimenziokig. Ilyenkor mindig az a kerdes merul fel bennem ,hogy az aki most felteszi ezt a kerdest valjoban kicsoda vagy micsoda ha eleve minden verziom letezik ebben a pillanatban..Valojaban ha lelki aspektusbol egyszerre vagyok jelen mindenhol akkor hol nyer ertelmet a mult jelen es jovo. Ez egy olyan kerdes ami szerintem minden szinten felmerul bennunk es reszet kepezi annak a hajto eronek ami onmagunk megismereset hivatott elorevinni. Termeszetesen olyan kerdeskor ez amit ezen a szinten gyakorlatilag lehetetlen atlatni de nemi betekintest talan sikerul nyernunk . Az univerzumnak van 5 nagy szabalya a Shakani faj szerint. Ezen szabalyok egy kicsit kozelebb vihetnek minket az en tudat megertese iranyaba .

  1. You exist - te letezel
  2. Everything is Here/Now -  Minden itt van es most
  3. The All is one , and the One is all - A minden az egy ,es az egy az minden.
  4. What you put out is what you get back - Amit the kifele sugarzol azt kapod vissza 
  5. The only constant in the universe is change ( except for the first 4 postulates ,which never changes ) - Az egyetlen allando az univerzuman az az allando valltozas ( kivetel ezalol az elso 4 szabaly ami sohasem valltozik ) 

 Ha ezeket a szabalyokat elfogadjuk alapul akkor az allando valltozas azt is jelenti ,hogy minden pillanatban masik szemelyisegek vagyunk vagy eppen onmagunkra tekintunk egy masik nezopontbol. Ez akkor a szemelyes interpetaciombol kifolyolag ket dolgot is jelent . Az egyik az ,hogy mire rajonnek kivagyok addigra mar megis valltoztam tehat a kereses teljesen ertelmetlen. A masik sokkal baratsagosabb konzekvencia pedig az ,hogy az vagyok aki leginkabb lenni szeretnek. Tehat ahogy a figyelmunk halad keresztul ezen a pillanaton ,ugy leszunk inkarnaciotol fuggetlenul mindig kicsival masabbak mint voltunk. A nezopontunk folyamatosan valltozik ezzel pedig mi magunk is. Igaz ez ugyan ugy minden olyan nezopontukra ami a lelkunk tobbi aspektusa. Ezert kijelentheto hogy egy nagyon dinamikus rendszerben letezunk. Ennek az egyik legmeglepobb eleme nem mas mint az ,hogy ahogy a nezopontunk valltozik ugy valltozik vele a multunk es a jovonk is. Ezert is ertekelunk ujra sokszor multbeli esemenyeket es kezdunk el maskeppen latni dolgokat. A tudat alattink pedig raktarozza ezeket az utvonalakat amibol a sajat fejlodesunkhoz merithetunk majd informaciokat. Az en tudatnak van egy logikai sora  ami megkozelebb vihet minket onmaguk strukturalis megerteshez. 

Lelek ( individualizalt nezopont )  -> a szemelyisegunk prizmaja  - > hitrendszer -> Erzelmek -> Gondolat mintak es tettek 

Ebben a formaban alakul ki a vegso szemelyisege az individualuzalt leki nezopontunknak . Ezenkivul erdemes megerteni meg egy nagyon fotnos dolgot . A jelen nem a mult eredmenye. A jelen a jelen eredmenye. A teremtes kizarolag a mostban azonnal tortenik ezert az kovetkezik konzekvencia keppen ,hogy a jelen nem mas szamodra mint az amit a leginkabb jelenednek hiszel el. Ezert kepes pusztan a hitrendszerunk szinte 100% osan befolyasolni azt amit magunk kore valosagnak teremtunk meg. A mult illuzioja progressziv modon vezet minket a jelenhez de nem ez okozza/termeti a jelenunket hanem az ebbol fakado hitrendszerunk. Aki kepes ezen jelenseget megerteni az kepes barmire. A legnagyobb dolgokat akkor leszel kepes veghezvinni ha megszabadulsz attol a gondolattol ,hogy a multad hataroz meg . Valojaban kizarolag a jelened kepes a jelent megvaltoztani a multad csak akkor tud hatassal lenni a jelenedre ha ezt igy hiszed el valosagodnak. Ezert ha boldog akarsz lenni egyszeruen elj boldogan a jelenbena a multad pedig a jeleneddel egyutt fog valtozni. 

Most hogy mar nagyon sok komplex temaba belemerultunk ideje megtennunk a kovetkezo felismerest megpedig ,hogy sosem vagyunk egyedul. Barmennyire is maganyosak vagyunk vagy erezzuk ugy hogy egyedul vagyunk a gondolatainkal/problemainkal ez messze nem igy van magasabb szintrol nezve. Ez a gondolat vezet el minket a kovetkezo nagyon fontos felismereshez ami nem mas mint a multidimenzionalis kapcsolataink tudatositasa. Mikor a lekunk elindit egy uj inkarnacios ciklust es leszuletunk akkor nagyon sok dolog megelozi ezt. Egy nagyon komoly elokeszulet veszi kezdetet. Ennek az egyik nagyon fontos eleme nem mas mint a felettes enunk kivalasztasa es meginvitalasa egy "kozos" eletre. A legutobbi idegenekkel fojtatott kommunikaciom soran lehetoseget adtak arra hogy rajtuk keresztul a sajat felettes enemmel komunikalhassak. Ez egy olyan melyen erinto felismeres volt amit mindenkeppen szerettem volna megosztani veletek. Nagyon sok teves elkepzeles es spiritualis tanitas van amik legjobb esetben is csak sotetben tapogatoznak a felettes en magyarazataval kapcsolatban. A leghitelesebb informaciot a sajat felettes enemtol kaptam. Az en felettes enem egy valamikor az okori gorogorszagban elt filozofikus korszak gondolkodoja volt. Onmagat Herodiusnak nevezte meg es nagyon sok kerdesemre kaptam valaszt. A felettes en alapvetoen olyan mint barki mas te vagy en aki mar rendelkezik bizonyos tapasztalatokkal ebben a szferaban. Mikor meghalunk es pusztan energia lenyek vagyunk akkor a szemelyisegunk ugyan ugy megmarad akarcsak az emlekeink es a tapasztalataink. Ezek a tapasztaltok nagyon hasznosak lehetnek amikor ugydontunk ,hogy egy eletre elkiserunk egy masik lelket. Ez azt jelenti ,hogy a tudatunk az erzelmeink es minden amit tapasztalunk vagy megelunk az a felettes enunk szamara is  elerheto lessz. A mi szemeinken keresztul lat mindent amit teszunk es erez mindent amit erzunk. Tehat mikor azt hinnenk teljesen egyedul vagyunk akkor is ott van velunk egy teljesen onallo tudat velunk aki teljesen megert minket mer mindent erez amit miis. Ez a lelek tulajdonkeppen reszben az intuicionk is habar az tobb forrasbol is johet. Mikor valamilyen suggallatunk , otletunk tamad, esetleg beugrik valami , vagy figyelmeztetve erezzuk magunkat akkor a legnyilvanvalobb a  felettes enunk kommnuikacioja. A felettes en az eber allapotba mindig velunk van es rengeteget dolgozik velunk es rajtunk. Csak akkor hagynak magunkra minket amikor miis elhagyjuk a testunket ( elmegyunk aludni ) . Ezen idoben a felettes ennek "szabad programja van" es tehet barmit amit szeretne. Az en felettes enem bizonyos kutatasokat vegez mialatt nem velem van. A felettes enen kivul meg mindenkinek van egy vagy tobb spiritualis segitoje. Az en esetemben 5 rol van tudomasom. Ezek olyan lelkek akik szinten bizonyos tapasztalatokkal birnak es segitenek minket az elethelyzetunkenk es erdeklodesunknek megfeleloen. Ok nincsenek velunk egesz nap hanem sokkal inkabb bizonyos specialis helyzetekben vannak velunk. Az egyik ilyen nagyon nyilvanvalo helyzet az amikor autot vezetunk. Ilyenkor mindig vannak velunk hiszen mindenki bizonyara elt mar at olyan helyzetet amikor azt se erti hogyan tudott reagalni olyan gyorsan az adott helyzetben vagy pont akkor nezett hatra mikor epp jott valami. A spiritualis segitok megtehetik azt ,hogy az eletunk vedelme miatt atvehessek a testunk felett az iranyitast egy rovid idore. En pontosan eltem mar at ilyet amikor egy olyan helyzetbol keveredtem ki egy olyan manoverrel amire soha de soha nem lettem volna kepes. Egyszer csak csinaltam amit kell anelkul hogy tudnam mit is csinalok. Tehat a spiritualis segitok nagyon sok elethelyzetben velunk vannak. Vannak olyan segitok akik az en esetembe bizonyos mernoki munkak soran sugalnak megoldasokat vagy fejlesztes kozben mikor komplex algoritmusokat irok. Tehat a lelkunk sosincs egyedul es mindig ott van a segitseg. A felettes enunk egesz nap ott van velunk egy eleten keresztul es segiti az utunkat annal ellenere hogy nekunk fogalmunk sincs sok esetben ,hogy egyaltalan ilyen letezik. Az en felettes enem meg egy uzenettel is elt ami ugy szolt hogy probaljak meg ne csak a tavolba tekinteni hanem vegyem eszre a csodat a kozvetlen kornyezetembe is. Ilyen es ehez hasonlo gondolatokat es iranymutatasokat kapunk. A felettes en es a spiritualis segitok nem a donteseket hozzak meg helyettunk hanem segitenek vegimenni azokon az utakon amit magunk valasztottunk a leszuletesunk elott. A legabszurdabb informacio ( pozitiv ertelembe )  az volt szamomra mikor elmondta a felettes enem  miutan rakerdeztem ,hogy hany idegen van korulottem.    Mint kiderult nagyon sok latogat meg olyan 2-3 allandoan van korulottem adnak kulonbozo fejlesztesi otleteket es segitenek a telepatikus kommunikacioban. Viccesen megis kerdeztem a felettes enem hogy van e kedvence es meglepo modon volt neki. Az abszurd az ,hogy itt vagyok emberkent tapogatozok a sotetben ,hogy mi hogy lehet kozben pedig idegenek latogatnak meg akiket nem erzekelek , es jokat humorizalnak a felettes enemmel es a spiritualis segitoimmel. Tehat korulvesznek egy csomoan es szeretetet sugaroznak probalnak gondolatokat atadni es sok esetben errol nekunk semmi foggalmunk sincs. Eleve a teny ,hogy amikor egy tarsasag leul az aztalhoz es beszelgetnek pl 4 ember akkor ott meg van +4 felettes en meg meg isten tudja hany spiritualis segito akik figyelnek vagy sugalnak valamit. Mikor teljesen azt hisszuk egyedul vagyunk akkor tevedunk a legnagyobbat. Mindig ott vannak velunk es segitenek , tamogatnak. Ezen a ponton kikell emeljem az angyalok aldozatos munkajat is. A csoportunkat nagyon nagyon szamban tamogatjak hiszen ez a nehany szaz ember a jovoben fontos feladatot fog ellatni a fold felemelkedesenek megsegiteseben. 

Amikor peldaul sokaig inkarnalodunk egy adott fajhoz pl a siriusra es utana eljovunk a foldre ,hogy segitsunk akkor a siriusi kapcsolataink meg nagyon is elnek es ezert nagyon sok ilyen egyent a galaktikus csaladja is segit es tamogat es korulveszi. Ugye amikor ide jovunk elfelejtunk mindent ez a fold alapveto karakterisztikaja tapasztalati szempontbol. A galaktikus csaladunk pedig kovet minket es figyelnek es ugyan ugy korulottunk vannak akarcsak a spiritualis segitoink. Azok akik ujonan jottek afoldre tobb ilyen kapcsolattal rendelkeznek. 

Mindenkinek azt kivanom ,hogy probaljon meg kommunikaciot kezdemenyezni a felettes enevel nyugodtan kerje a segitseget es adjon neki halat. Ha sikerul kiepiteni egy stabil kapcsolatot mindenkinek a felettes enjevel akkor a spiritualis fejlodes egy uj szintjet sikerul elernie ahol sokkal gyorsabban fejlodhet es nyerheti vissza az osszes kepesseget. 

Vegezetul pedig szeretnem veletek megosztani azt hogy miert jo itt lenni a foldon. Miutan kiderult szamomra ,hogy a sziriuszon egy elet 300-600 emberi ev az orionon pedig akar 800 ev is lehetett igy ezek nagyon hosszu eletek es csak relativ lassan lehet fejlodni mivel nagyon stabil rendszerekrol van szo. A fold ehez kepest maga a gyorsvonat nagyon sok a negativitas es a komplex helyzet ami szinte bombaz minket egesz nap. Ez lelki szempontbol azt jelenti ,hogy annak ellenere hogy elozo eleteimben a csillagok kozt utaztam , vilagokat fedeztem fel es minden kepessegem megvolt ( telepatia , telekinezis , idoutazas)  megis ide jottem a foldre a 3. dimenzioba. Ha itt bolog tudsz lenni akkor boldogabb lehetsz mint barhol mashol de ha szomoru vagy akkor szomorubb is lehetsz mint barhol mashol. A fold es a 3. Dimenzio egy nagyon specialis szint ami olyan mint egy kincsessziget es megha egymas utan 30 nagyon negativ eletunk is van akkor is megeri ide jonni mer annyit tudunk itt fejlodni mint mashol csak nagyon nehezen. Az amit itt megtanulunk majd kesobb mas vilagokba lessz rendkivul ertekes tapasztalat. Tehat aki esetleg lenezi ezt a vilagot vagy  a sajat eletet az lassan felkell majd ismerje azt tenyt hogy ez itt az egyik legertekesebb hely a lelkunk szamara jelenleg az univerzumban. Nem sok ilyen vilag van mint ez. Mikor itt vagyunk ezt nem latjuk. De ha megertjuk az a lelki lotto otos teli talalat.

Tehat kezdje el mindenki megatlalni az elvezetet ezen a bolygon .Ha igazan boldog akarsz lenni akkor nemis johettel volna jobb helyre , barmennyire is hihetetlen ez a kijelentes. Sokan mondjak ,hogy ez borton bolygo meg inkabb megolik magukat es aztan ok ide sose jonnek vissza... Aztan amikor mar meghaltak akkor egybol ujra ide vagynak mer akkor latjak at eloszor ,hogy micsoda ertek itt lenni.  

Namaste

Vanhover

 

Szólj hozzá!
Címkék: Public

A bejegyzés trackback címe:

https://frombeyond17.blog.hu/api/trackback/id/tr847757478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása